Hoe moet je je T-shirt opvouwen?

Eerder schreven we al hoe je je ondergoed superstrak kan opvouwen en nu is het dus ook tijd voor de lifehack voor je T-shirt. Om het makkelijk te houden, kan je ze natuurlijk gewoon ophangen aan kledinghangers. Maar de kans is groot dat ze hiervan uit vorm raken. Het is dus beter als je ze opvouwt. Nog een voordeel van opvouwen is dat je veel meer shirts kwijt kan in je kast.

 

Een handige techniek

Maar hoe vouw je nou snel en goed een T-shirt op? Manstylerefined plaatste een video op hun Instagram-account waar ze in een paar stappen uitleggen hoe je dit moet doen. Ze beginnen met het T-shirt plat op de grond met de voorkant naar boven. Dan pak je het kledingstuk bij de linkermouw vast tussen je duim en wijsvinger. In je hoofd maak je een verticale streep naar beneden en pak je halverwege ‘de lijn’ de stof met je andere hand.

Zwart T-shirt basics

T-Shirt

Zwart €18,95 Shop nu
wit t shirt

T-shirt

Wit €18,95 Shop nu

Let op, want nu komt het lastigste gedeelte. Als je het shirt met beide handen vastpakt, ga je met de hand van de mouw via ‘de lijn’ naar beneden, helemaal naar de onderkant van het shirt en ook dit pak je vast. Als het goed is heb je nu in beide handen een stukje van het kledingstuk vast en kan je hem van de grond af tillen. Als laatste leg je hem neer met de voorkant naar beneden en vouw je hem dubbel. Klaar is Kees. Nooit meer een kreukel in je schone shirtjes.Begrijp je het niet helemaal? Geen probleem. Hieronder vind je de video waarin je ziet hoe jij je T-shirt moet opvouwen: