Undercover seizoen 3 vanaf vandaag te zien op Netflix

De afgelopen weken kregen we steeds meer te weten over Undercover seizoen 3, waarbij Netflix ons een paar weken geleden eindelijk de officiële trailer gaf.

Ferry is nu vrij uit de gevangenis, maar hij komt er al snel achter dat het nu niet meer gaat zoals vroeger. Want met de komst van enkele nieuwkomers is hij niet meer de topdog van de xtc-wereld. Bob heeft ook te maken met zijn eigen problemen, met een gevangenisstraf boven zijn hoofd, en de onwaarschijnlijke samenwerking met Ferry.

undercover derde seizoen aflevering 1

Nieuwe competitie voor een nieuw seizoen

Ferry en Bob lijken ook dit seizoen geen rust te krijgen met de opkomst van een nieuwe bende die de boel heeft overgenomen en een moord bij de politie. Bob gaat weer undercover om de mol te vinden van diezelfde bende die Ferry in de weg zit. De nieuwe bende in kwestie wordt geleid door de sluwe Leyla en Serkan Bulut die, zoals het er nu uitziet, het Ferry niet gemakkelijk zullen maken om zijn oude positie weer in te nemen. Maar voor Leyla en Serkan is Ferry niet het enige probleem, ze hebben ook genoeg problemen met de politie waar ze mee te maken krijgen.

Hoe laat verschijnt een nieuwe aflevering op Netflix?

Helaas zullen ze niet het hele seizoen vandaag vrijgeven. In plaats daarvan zal Netflix net als de afgelopen seizoenen elke week een aflevering vrijgeven. Maar als je het nieuwste seizoen echt wil bingen, zal je dus 8 weken extra geduld moeten hebben. Voor degenen onder ons die dat soort geduld niet hebben en terecht, zal Netflix elke zondag om 21:10 een nieuwe aflevering vrijgeven.