Bella Thorne ging van Disney-ster naar een wilde verschijning

Als je echt niet weet wie Bella Thorne is, dan is tv kijken waarschijnlijk niet je grootste hobby en zullen we je wellicht uit moet leggen wat social media is. Voor elke andere man geldt dat zij de vrouw is waarvan je eigenlijk hoopt dat je volgende vriendin net zo knap en wild is. Ze weet namelijk hoe ze zichzelf in de picture moet spelen en dat vinden we allerminst vervelend.

Als het gaat om het beschrijven van haar werkzaamheden, dan wordt het vrij lastig. De 24-jarige is een multitalent. Het acteren gaat haar bijzonder goed af en inmiddels staat de teller op zo’n 20 producties. Zo zagen we haar al in de film Paradise City en speelde ze mee in Masquerade, Habit en Time Is Up. Maar behalve actrice is ze dus ook gelegenheidsmodel en zangeres. Ook al gaat haar voorkeur feitelijk uit naar het acteren, zijn haar vocale kwaliteit niet onopgemerkt gebleven.

Bijzondere aandacht gaat echter uit naar haar Instgram-posts. Zo liet ze ter gelegenheid van haar 24e verjaardag weten dat ze een flink feest heeft gehad en reflecteerde ze even op hetgeen er recent in haar leven is gebeurd. Als we haar mogen geloven, stond haar 23e levensjaar in het teken van werken en vrienden maken en kijkt ze reikhalzend uit naar de hoogtepunten in het komende levensjaar.

Een van die mogelijke hoogtepunten heeft te maken met muziek. Nu heeft ze eerder dit jaar al twee nummers uitgebracht, maar het laatste nummer ‘In You’ verdiend alle aandacht. Ze is daarbij niet over een nacht ijs gegaan, maar heeft gekozen voor een samenwerking met niemand minder dan Juicy J. Die heeft al met talloze artiesten samengewerkt, met het project met Bella was toch wel iets van een heel andere orde. De raplegende uit Memphis, Tennessee bracht het gloednieuw nummer amper een week geleden uit en de bijbehorende video is allerminst preuts te noemen.

De pikante videoclip van ‘In You’

In de video die is geregisseerd door de actrice, strijden Juicy J en Thorne op de meest seksuele manieren om dezelfde vrouw, de ‘volwassen actrice’ Abella Danger. In de verschillende scènes zie je Thorne en Danger met elkaar in bed spelen terwijl Juicy toekijkt hoe de dame er zichtbaar van geniet. Die clip willen we je dus zeker niet onthouden. Check hem hieronder: