Bram Krikke en zijn schitterende vriendin

Bram Krikke is een 28-jarige radio-dj bij Qmusic en staat vooral bekend om zijn ongemakkelijke interviews op het YouTube-kanaal van SLAM! met het programma Bram in de buurt. Hierdoor is hij ook enorm populair geworden op social media.

De radio-dj heeft zijn leven helemaal op orde en heeft ook zeker geen moeite met mooie vrouwen aan de haak slaan. Ongeveer twee jaar geleden had Bram een relatie met de schitterende Didi Shanna. Deze relatie heeft drie jaar geduurd, maar toch heeft het koppel vervolgens besloten er een punt achter te zetten omdat ze allebei de vonk niet meer voelden. Maar niet getreurd, inmiddels is Bram weer gelukkig in de liefde

Bram Krikke heeft nu namelijk een relatie met het Nederlandse model Robin Holzken. Het model woonde in New York en besloot na zeven jaar weer terug te keren naar Nederland om vervolgens met Krikke samen te wonen. In een YouTube-video van Qmusic legt de radio-dj uit hoe hij zo’n prachtplaatje aan de haak heeft geslagen. En natuurlijk was zijn antwoord – geloof het of niet – zijn snor. Volgens mij wordt het tijd dat wij allemaal zo’n wondersnor laten planten onder onze neus. Dit blijkt volgens Bram de ultieme turn on te zijn.

 

Robin Holzken op Instagram

Op Instagram heeft het model zo’n 400.000 volgers en daarop plaatst ze vooral foto’s van haar modellenwerk en haar gelieve vriendje Bram Krikke. Ook heeft de brunette een Youtube kanaal waarop ze video’s plaatst van haar dagelijkse leven en tips over work-outs. Robin is op haar 13e begonnen met haar carrière als model en sindsdien is het haar passie geworden.