Faken mannen hun ‘hoogtepunt’?

Uit onderzoek is gebleken dat meer dan 30 procent van de mannen hun hoogtepunt wel ooit faket. Dat gebeurt meestal omdat een man druk voelt omdat de ander wel al bij het hoogtepunt is gekomen en hij niet wil achterblijven. En sommige mannen willen hun partner niet kwetsen of onzeker maken. In dat geval denk je dus aan de gevoelens van de ander.

Als man is het belangrijk te onthouden dat het hoogtepunt bereiken gewoon niet altijd lukt, hoe goed jouw partner het ook doet. De ene keer gaat het makkelijker dan de andere keer. Het ligt er ook net aan hoeveel ‘zin’ je heb van tevoren. Er wordt vaak gedacht dat mannen altijd zin hebben in een intiem avontuurtje, maar dat is natuurlijk onjuist. Veel vrouwen lijkt het logisch dat een man geen moeite zou moeten hebben met het bereiken van hun hoogtepunt, maar in het algemeen hebben veel mannen daar af en toe moeite mee, door welke reden dan ook.

hoe doen alsof je komt

Hoe fake je het?

Natuurlijk is een hoogtepunt faken een stuk lastiger voor een man dan voor een vrouw. Want tja, een vrouw hoeft alleen wat geluiden te maken en dan is het voor de meeste mannen best geloofwaardig. In een interview werd verteld dat mannen dit makkelijker kunnen doen met een rubbertje. En als een man dit niet draagt, gaat dat een stuk lastiger. Op het moment dat dit wordt gefaket gaat hij wat meer hijgen en kreunen en doet hij alsof hij op het ‘punt’ is gekomen. Daarna proberen mannen het rubbertje zo snel mogelijk weg te gooien zodat de vrouw niet ziet dat er niks in zit. Meestal komen mannen er wel mee weg omdat bijna alle vrouwen eigenlijk nooit checken hoe het rubbertje eruit ziet na gebruik.

Onze tip naar alle mannen: dit is niet nodig! Niet op het hoogtepunt kunnen komen is heel normaal en ligt niet altijd aan jouw partner. Het belangrijkste is dat jullie gewoon goed communiceren over jullie verlangens.