In de ochtend

De één zit er totaal niet op te wachten en de ander vindt het juist een fantastisch begin van de dag: een vluggertje voordat de werkdag begint. Weet je dat je partner het wel ziet zitten om de ochtend zo intiem te beginnen en ben je vaak eerder wakker? Dan kun je in de ochtend je partner eens goed verrassen. Bijvoorbeeld vóór de wekker gaat. Of als je allebei toch moet douchen, waarom dan niet samen? Als je net wakker bent zit je soms ook nog in een soort zorgeloze roes, waardoor de ervaring nog fijner kan overkomen.

Zoek een onbekende plek

Zien jullie het zitten om het avontuur op andere plekken te vinden? Dan kun je altijd opzoek gaan naar onbekende plekken. Dit kan natuurlijk ook gewoon in huis zijn, plekken waar jullie de spanning nog nooit hebben opgezocht. Of je kunt eens met elkaar kijken of er plekken zijn waar jullie wel eens over fantaseren en dat dan proberen. Denk er wel aan dat je goed oplet als je een ‘openbare’ plek kiest, maar ook dit kan precies de spanning geven die je tijdens een vluggertje nodig hebt.

beste plekken voor een vluggertje

Pauze inlassen tijdens het thuiswerken is ook belangrijk

Thuiswerken heeft zo zijn voor- en nadelen. Misschien vind je het juist prettig om lekker relaxt thuis te werken en ondertussen ook huishoudelijke taken te vervullen. Veel mensen krijgen daardoor ook veel meer gedaan zowel op het werk als in huis. Maar pauze inlassen is natuurlijk ook erg belangrijk. En wat is nou een leukere pauze bezigheid dan even snel een vluggertje doen? Je hebt daarna meteen weer wat energie en iets leuk om de rest van de dag op terug te kijken. Wie weet is dat precies wat jij nodig hebt als je veel thuis werkt.

Je moet zelf de slingers ophangen

Soms komt het voor dat je met je partner naar een feestje gaat. Eenmaal daar blijkt het feest nog vreselijker dan je in eerste instantie had gedacht. Toch is het wat gek om zo vroeg al weg te gaan. Wat kun je dan gaan doen? Juist, een vluggertje. Maak het dan nog extra spannend om bijvoorbeeld je partner niet direct te vragen, maar er een spelletje van te maken via app-contact en vertrek snel naar bijvoorbeeld de badkamer. Het feit dat er nog veel meer mensen in de directe omgeving zijn maakt het nog een stukje spannender. Maak van het saaie feestje een leuke en spannende avond. Ze zeggen niet voor niks dat je zelf de slingers moet ophangen.