Wie is Leah Maria Klein?

Leah Maria klein is een mooie jongedame van eigen bodem en werd in januari 1996 geboren in Amsterdam. Leah begon haar carrière als fitness-influencer op Instagram, waar zij haar volgers regelmatig verwende met de leukste foto’s in de sportschool. Maar de blondine bleek grenzeloze ambities te hebben en daarom reisde zij af naar de Verenigde Staten om haar modellencarriere een boost te kunnen geven. Eén ding is zeker: dat is haar goed gelukt. Sinds Leah voet op Amerikaanse bodem zette sleept zij de ene na de andere uitdagende fotoshoot binnen en steeg haar populariteit flink.

Ondanks Leah haar Amerikaanse leventje is zij nog regelmatig in Nederland te vinden. Ook hier gaat haar modellencarrière als een speer. Zo heeft zij onder andere op de cover van FHM gestaan en heeft zij geposeerd voor Playboy, waar zij flink de aandacht wist te trekken met haar fantastische figuur, mooie glimlach en lange blonde lokken.

Leah haar pikante foto’s op Instagram

Naast de pikante fotoshoots deelt Leah haar foto’s ook graag met haar volgers op social media. Hier kunnen dagelijks ruim 68.000 volgers van haar genieten op hun tijdlijn. Maar dit zijn niet alleen volgers van eigen bodem, ook superster Snoop Dogg blijkt de Nederlandse Leah te volgen.

Op haar Instagram deelt zij dagelijks pikante foto’s van haar Amerikaanse avontuur, waarbij zij schaars gekleed voor de camera verschijnt en vooral haar voorgevel een grote rol speelt door haar kleine shirts, bikini’s en mooie setjes. Omdat beelden nu eenmaal meer zeggen dan duizend woorden hebben wij onze favoriete foto’s van Leah Maria Klein  voor je op een rijtje gezet. Check de foto’s hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leah Maria Klein (@leahmariak)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leah Maria Klein (@leahmariak)