Ben je betoverd door een stewardess?

Misschien ben jij één van die mannen die een praatje wil maken met een leuke stewardess. Maar voordat je je kans waagt, is het belangrijk om te weten hoe je dit het beste aan zou kunnen pakken.

Tyra is een ervaren stewardess die ook haar strepen heeft verdiend op TikTok (bekend als @wheelsupwithtyra). Tyra heeft zelf inmiddels al zes jaar ervaring in haar baan bij luchtmaatschappij Delta Air Lines. In de video op TikTok, die inmiddels meer dan 25.000 keer is bekeken, deelt ze haar advies over hoe je een gesprek kunt beginnen met een aantrekkelijke stewardess zonder ongemakkelijke situaties te creëren.

Haar tips en tricks

Ze vertelt in de video: “Als je een aantrekkelijke stewardess ziet en een gesprek wilt beginnen, doe dat alsjeblieft niet tijdens de vlucht.” Tyra legt uit dat het flirten tijdens de vlucht vaak uiterst ongemakkelijk is voor het cabinepersoneel. “We moeten gewoon aardig tegen je zijn, en dat maakt de situatie erg ongemakkelijk. We houden daar niet van.”

Dus, wat is dan wel de juiste manier om je kans te wagen? Tyra heeft hier een simpele, maar effectieve tip voor: “Geef gewoon je nummer aan haar als je van het vliegtuig stapt. Dan maak je het niet ongemakkelijk en laat je het aan de stewardess over of ze je wel of niet wil sms’en.”

@wheelsupwithtyra if you see a cute flight attendant and want to start a conversation please don’t :) here is some better advice… #flightattendant #pickupline #stewardess #airhostess #travel #aviation #airlinetiktok #adviceformen ♬ original sound – Tyra 🌺

Het lijkt logisch, toch? Niemand wil midden in een vlucht in een ongemakkelijke situatie belanden. Door je nummer aan het einde van de vlucht te geven, toon je respect voor hun werk en geef je de stewardess de vrijheid om zelf te beslissen.

Dus, mocht je de volgende keer een stewardess leuk vinden, houd deze gouden tip van Tyra in gedachten. Wie weet, misschien leidt het wel tot een mooie ontmoeting na de vlucht.