Hoe duur is het om Formule 1-races in 2022 op kijken via Viaplay?

Om een abonnement af te sluiten bij NENT, ben je per maand wel iets meer kwijt dan een paar losse euro’s. Je betaalt volgend jaar namelijk 13,99 euro per maand. Naast het kijken van de F1 heb je dan ook toegang tot het kijken van darts, de Bundesliga en nog een aantal andere voetbalcompetities. Toch draait het uiteindelijk allemaal om de F1. Een abonnement op Formule 1 Viaplay geeft toegang tot de vrij trainingen, kwalificaties, de race zelf, analyses en uitzendingen rondom het raceweekend. Je krijgt volledige vrijheid in hoe je naar Viaplay kijkt. Via je telefoon, laptop of televisie.

Hoe kan je F1 (seizoen 2022) kijken via Ziggo of KPN?

Voor de andere kanalen is er nog goed nieuws. Ieder met een abonnement op KPN en Ziggo kan rustig ademhalen. NENT heeft namelijk een overeenkomst gesloten met deze kabelmaatschappijen. Daardoor is het mogelijk om per race te betalen. Het is verder nog onbekend wat de prijs zal worden. Of er ook veranderingen plaats vinden bij de F1 TV, is nog onduidelijk. Het is nu nog zo dat je een abonnement voor 64,99 euro per jaar kan afsluiten. Bij dit abonnement krijg je F1 TV Pro. Hierbij heb je toegang tot de vrije trainingen, kwalificaties en de race. Voor nu lijkt dit jaarlijkse abonnement dus nog de beste deal.

Wil jij de laatste race van het Formule 1 seizoen van 2021 kijken aankomend weekend, maar heb je geen abonnement bij Ziggo? Bekijk dan hoe je gratis Formule 1 kan kijken zonder Ziggo via deze livestreams.