Historisch pand wordt in België voor een schijntje aangeboden

Het gaat hier om het voormalig hoofdgebouw van het gildehof der handboogschutters. Een hele mond vol, en je staat ook met je mond vol tanden als je het optrekje betreedt. Op een perceel van 673 vierkante meter bevindt zich dit gebouw met een woonoppervlak van 310 vierkante meter. Op het perceel zijn onder meer zeven overdekte parkeerplaatsen te vinden.

Historisch pand Veurne

Het pand is gelegen in het pittoreske centrum van Veurne, een dorp tegen de Franse grens. Alle voorname winkels van de Ooststraat en de zalige terrassen van de Grote Markt vind je op heel korte wandelafstand. Het historische gebouw werd in de 15e eeuw gebouwd en geldt inmiddels zelfs als cultureel erfgoed. Maar het draait natuurlijk allemaal om de binnenkant

Vier slaapkamers in een verder leegstaand pand

Toegegeven: die € 349.000 is niet echt een representatieve afspiegeling van wat je daadwerkelijk voor het pand moet neerleggen. Het is namelijk oud en gedateerd, en staat bovendien helemaal leeg. Maar dat biedt wel kansen voor de handige Harry om er eigenhandig je droompaleisje van te maken. Daar is immers genoeg ruimte voor. Te zien is dat er letterlijk aan alles moet worden gesleuteld. Zo ontbreken onder meer de plafonds en de vloeren. Verder dient ook het gas, de elektriciteit en het water nog te worden aangesloten. Handen uit de mouwen dus.

Maar bovenal blijft het een locatie met enorm veel potentie. Ben jij nou die fervente klusser die wel van een uitdaging houdt, dan is dit gebouw in België by far dé ideale plek voor jou! Check de site van de makelaar voor meer informatie en bekijk de foto’s hieronder:

Historisch pand België

Historisch pand Veurne