Zangeres Danique Ruby timmert hard aan muzikale carrière

De Amstelveense Danique Ruby (Danique Lois Robijns) startte haar muzikale carrière in 2020, nadat ze een contract bij platenlabel Lieve Jongens van rapper Snelle tekende. Onder het label bracht de zangeres meerdere nummers uit, waarvan Hoe het toen was en Centraal Station, de meest bekende songs zijn.

Maar haar carrière kwam pas echt in een vogelvlucht nadat ze in augustus 2022 het nummer Papa Mama lanceerde. Het nummer gaat over Daniques zieke zus en haar daaropvolgende moeilijke thuissituatie. Tegen NH Nieuws vertelde ze dat ze drie jaar aan het nummer geschreven had en dat ze na het uitbrengen bedolven werd onder de positieve reacties. Dat is ook goed terug te zien aan de Spotify-streams: Papa Mama heeft inmiddels al meer dan 5,5 miljoen streams. Enorm veel dus! Ook haar nummer Uitgelokt valt in de smaak met meer dan 2,5 miljoen streams.

Naast dat Danique een gouden strot heeft, ziet ze er ook nog eens heel goed uit. Het beste van twee werelden, toch? Ze heeft alles in zich om in Nederland uit te groeien tot een gewaardeerde ster. Bekijk hieronder een paar van Danique Ruby haar beste plaatjes op Instagram:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DANIQUE ☆ (@daniqueruby)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DANIQUE ☆ (@daniqueruby)