De afgetrainde Hilary Duff op de cover van Women’s Health

Hilary Duff staat bekend als de actrice die ooit Lizzy McGuire speelde. Dit was zonder enige twijfel een van onze grote jeugdliefdes. Ondertussen zijn we heel wat jaren verder, maar dat is aan de actrice niet af te lezen. Ze lijkt er geen dag ouder op te zijn geworden en aan haar lichaam valt niet te zien dat ze ondertussen de veertig is gepasseerd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hilary Duff (@hilaryduff)

Voor deĀ body issue van het blad Women’s Health werd er gekozen voor een cover met Hilary Duff, een goede keuze kunnen we wel stellen. Kleding kwam er niet aan te pas, er is namelijk geen enkele vorm van stof op haar lichaam te vinden op de foto. Ze laat haar prachtige, afgetrainde lichaam van alle kanten zien tijdens de fotoshoot en het resultaat is indrukwekkend.

Tevreden met de veranderingen die een lichaam doormaakt

Hilary is ondertussen de veertig gepasseerd en ondanks dat ze er fantastisch uitziet, heeft haar lichaam door de jaren best wat doorgemaakt. Op de jonge leeftijd van zeventien jaar kreeg de actrice te maken met een ‘vreselijke eetstoornis’, zoals ze het zelf zegt.

Op dit moment is de actrice heel blij met haar lichaam en wat ze ermee voor elkaar heeft gekregen. Ze is er namelijk heel erg trots op dat haar lichaam ervoor heeft gezorgd dat ze drie prachtige kinderen op de wereld heeft gezegd. Ze heeft vrede met de veranderingen die haar lichaam hierdoor heeft doorgemaakt. Trots mag ze zeker zijn op haar lichaam, ze ziet er namelijk prachtig uit.

Bekijk hieronder de foto’s van Hilary Duff uit Women’s Health:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hilary Duff (@hilaryduff)