Coen en Sander van Radio 538 zijn ook dit jaar weer op zoek gegaan naar de meest hilarische namen van 2018. Net als de voorgaande jaren leverde dit weer bizarre reacties op.

De meest hilarische namen

Dit jaar is er weer een fantastische lijst gemaakt door de mannen van Radio 538. Afgelopen jaar was het zeker een terechte winnaar. Deze winnaar zal heeft de hoofdprijs mee naar huis genomen. Je zal toch ooit wel een grote prijs in handen nemen als je rondloopt met de naam ‘Jack Pot’.

Dit is de Top 10 van de Faamnaam 2018:

10. Willie Wortel
9. Danny Deneuker
8. Dies Goorman
7. Joska Bouter
6. Sjef Kock
5. Riet Suiker
4. Hilbrand Baar
3. Klaar Wakker
2. Adrianus Bleeker
1. Jack Pot

Hilarische namen MAN MAN

Winnaars afgelopen 5 jaar

Om jullie nog extra te vermaken hebben wij ook opgezocht wie er de laatste jaren met de Faamnaam titel vandoor zijn gegaan. Het is nou niet echt de competitie waar de meeste mensen echt op zitten te wachten, maar toch zullen velen het wel volgen. Het is namelijk maar toch blijft het het geweldig om deze hilarische namen eens even goed te bekijken:

2018: Jack Pot

2017: Chris Mus

2016: Kenny Boeijen

2015: Ferry Kuhlman

2014: Wil Helmes

2013: Till Bal

2012: Hendy Kepp

Wellicht dat je even twee keer moet lezen voordat je het doorhebt, maar dat nemen we je niet kwalijk. Voor meer bizarre gebeurtenissen op het internet hebben wij de meest hilarische Marktplaatsgesprekken die je even moet checken.