Een collab met hoge verwachtingen

Helly Hansen is een Noors kledingmerk dat zich sinds 1877 focust op performancekleding voor hevige weersomstandigheden en sporten zoals zeilen, hardlopen en wintersport. Dit is begonnen door Helly Juell Hansen, die door middel van kleding in lijnzaadolie te dompelen een waterafstotend materiaal kreeg. Hier lag voor Helly Hansen dan ook de focus op; de werkers in het havengebied van goede kleding voorzien. Vele jaren later speelt kwaliteit nog steeds een belangrijke rol, maar houdt het merk zich ook meer bezig met streetwear. Daarom gaan ze nu een collab aan met Bruut.

Bruut x Helly Hansen MAN MAN

 

Bruut x Helly Hansen

Door het gebruik van de grote logo’s en de samensmelting van de twee merken in deze logo’s past deze capsule collectie goed in de huidige culture. Deze collectie bestaat uit twee hoodies en twee t-shirts, waarbij de bekende logo’s van Helly Hansen zijn gebruikt in de collectie. De twee hoodies zijn ontworpen in een oranje en rode uitvoering, terwijl de tees zijn gemaakt in het wit en blauw.

Bruut x Helly Hansen MAN MAN

De collectie is verkrijgbaar vanaf 6 april instore om 10:00. Online is de collectie verkrijgbaar op zondag 7 april vanaf 11:00. Check het dus instore of op de website van Bruut.