Normaal gesproken is Toby Osborne Voetbalcommentator

Normaal gesproken geeft deze commentator commentaar bij voetbalwedstrijden. Hij kon het blijkbaar niet laten om commentaar te geven op zijn vriendin die een kater had. Dit levert hilarische beelden op. Toby Osborne kon niet meer zoals gebruikelijk commentaar geven bij zijn voetbalclub Bristol City. De drang om toch commentaar te geven was toch net iets te groot voor Tommy. Toen zijn vriendin te kampen had met een kater zag hij zijn kans schoon. De hele dag door filmde hij haar en gaf hij commentaar.

Zie het prachtige filmpje hieronder:

Kayleigh had een flinke kater te pakken

Kayleigh had eerder grappen gemaakt over Toby die niet de behoefte voelde om alcohol te nuttigen tijdens een Zoom quiz met de familie van Kayleigh. Kayleigh maakte Toby belachelijk. Zo zien we maar weer; wie het laatst lacht, lacht het best. Kayleigh geeft aan dat ze het maar saai vond dat Toby niks dronk tijdens de pub quiz. Zelf dronk ze behoorlijk wat rode wijn. Daarbovenop dronk ze ook nog eens Gin & Tonic. Daardoor was de kater de volgende dag heftig. Het feit dat Tommy haar de hele dag door volgde met zijn mobiel maakte het alleen nog maar erger. Toby zag dit als een manier om zijn vriendin terug te pakken nadat ze hem belachelijk had gemaakt voor het niet drinken van alcohol.

Kater commentator
Foto: LADbible

Wat doet het stel tijdens de lockdown?

Verder doet het koppel eigenlijk hetzelfde als iedereen tijdens de lockdown. Ze kijken veel Netflix maar doen ook wel veel workouts. Daarnaast eten en drinken ze te veel, zeker Kayleigh. Als er wordt gevraagd naar relatietips voor tijdens de lockdown zegt Kayleigh dat ze veel baat heeft bij haar dagelijkse trip naar de supermarkt, om even te ontsnappen van haar vriend.