Bij Highland Park is een glas whisky meer dan ‘slechts’ een glas whisky. Het merk richt zich niet alleen op het creëren van de gewenste smaak, maar er wordt tevens een stuk geschiedenis verteld – iets wat bij een product als whisky in onze optiek zeer belangrijk is. Het is een dranksoort die meer aandacht vereist dan slechts een slok. Wanneer je whisky drinkt, kies je het moment uit en ga je er goed voor zitten. Je neemt de geuren in je op, probeert de smaak te ontrafelen en tegelijkertijd vergelijk je de whisky met eerdere ervaringen.

Highland Park - The Light bottle2 Highland Park - The Light bottle

THE LIGHT

THE LIGHT is de opvolger van THE DARK, een special edition whisky die Highland Park eind 2017 lanceerde. In tegenstelling tot THE DARK is deze special edition is een ode aan de lente en zomer. Het is tijd om de heldere zomerdagen te omarmen. Deze gedachten komt samen met de heldere kleur en tonen van de whisky zelf. Deze karakteristieke en levendige 17 jaar oude single malt Schotse whisky is exclusief gerijpt in Amerikaans eiken houten vaten. Dit resulteert in een lichte, heldere natuurlijke kleur en verse tonen van heideturf, nootmuskaat en vanille.

Heb je binnenkort een verjaardag op de planning en ben je nog opzoek naar een goed cadeau? Dit is waarom een exclusieve whisky het perfecte cadeau is om te geven of te krijgen.