Met een T-shirt

Een simpele, cleane maar zeer stijlvolle look. Een jeans met T-shirt is natuurlijk een klassieker en met een high waist broek geef je er net een andere twist aan. Deze look werkt het best met een navy of zwarte broek, om het basic te houden. Wat betreft het T-shirt kun je dan het beste gaan voor grijs of wit, voor een goede outfit waarmee je goed voor dag komt. Rol de mouwen van je T-shirt op voor dat vleugje nonchalance in de look.

High waisted MAN MAN

Foto via: Instagram Richard Biedul

Als onderdeel van een pak

Dit is een stijlvolle manier om een pak te dragen, waardoor die retro look krijgt. Dit werkt het beste als je niet te getailleerde onderdelen draagt. Bovendien houd je het zo stijlvol én comfortabel. Als je niet te traditioneel gekleed hoeft en op wil vallen met een classy suit, dan zit je hiermee goed. Het kan zowel met een overhemd, T-shirt en een trui. Als het niet netjes hoeft kun je ook nog een geprint overhemd eronder dragen, dan heb een meer exotische look.

Met een Cuban collar overhemd

Dit is een look waarmee je hoe dan ook opvalt. Deze combinatie is gedragen door zowel hedendaagse iconen als iconen uit het verleden. Marlon Brando was bijvoorbeeld een grote fan van deze look, en tegenwoordig draagt Oliver Cheshire geregeld een outfit zoals dit. Dat is ook niet gek, want de combinatie is gewoon super tof. Je kan het basic houden door een effen overhemd te dragen. Maar als je nog meer wil opvallen, ga dan voor een gestreept overhemd of een met patronen. Zo weet je hoe dan ook zeker dat je gezien wordt.

High waisted MAN MAN

Foto van: Instagram Percival Menswear

Met een polo

Het is misschien voor veel mannen niet meteen een go-to look, maar een polo in een high-waist broek is wel degelijk een stijlvolle outfit. Je kan hem op twee manieren rocken. Wanneer jij hier sneakers onder draagt, dan zal de look luchtiger zijn en kan jij hem altijd rocken. Mocht je liever gaan voor een paar stijlvolle loafers, dan is dit meer geschikt voor formele look.

High waist broek, onze selectie:

Kan jouw garderobe nog een flinke boost krijgen voor de zomer? Check dan deze betaalbare jeans voor mannen.