Heren sneakers online bestellen

We hebben allemaal wel eens behoefte aan een fris paar nieuwe sneakers, alleen in de winkels is vaak dezelfde collectie te vinden. Wij hebben enkele online sneaker shops voor jullie geselecteerd waar jij ongetwijfeld slaagt voor een bruut paar heren sneakers.

Bijsmaak

Op Bijsmaak kan je verschillende soorten hippe sneakers vinden. Of je nou opzoek bent naar een exclusief paar of één die iets meer richting een degelijke sneaker gaat; Bijsmaak heeft het allemaal. Bijsmaak noemt zichzelf niet voor niets de sneaker boutique. Daarnaast is de online paskamer een mooie feature die je niet bij andere sneaker winkels online kan vinden.

heren sneakers

Sneakerbaas

Ook Sneakerbaas is een shop die zich specialiseert in de exclusievere sneakers. Modellen die je wel op straat ziet, alleen niet in de kleursamenstellingen die zij aanbieden. Daarnaast hebben zij een uitgebreid merkbestand, waardoor er vast een mooi paar voor jou tussen ziet.

Omoda

Een shop waar niet veel mannen aan denken wanneer zij opzoek zijn naar nieuwe sneakers, maar zeker de moeite waard. Een uitgebreide mix van dadsneakers tot een paar klassieke witte sneakers, je vindt het hier allemaal. Of jij nou een sneaker wilt van Floris van Bommel of een van Puma, het aanbod in klassieke merken tot sportieve merken is supergroot.

JDsports

JDsports is een grote winkelketen geworden in Nederland, zowel offline als online. Sneakers van Nike, Puma, Adidas zijn hier dan ook in grote getalen te vinden. Je kan hier de laatste mode vinden wat betreft heren sneakers, de sneakers zijn alleen wel wat minder exclusief dan die op een Sneakerbaas of Bijsmaak.

Sneakersnstuff

Een paar dope exclusieve Adidas of Nike sneakers, dan ben jij bij sneakersnstuff op het goede spoor beland. De exclusieve samenwerking tussen Raf Simmons en Adidas of de original Adidas Yeezy boot by Kanye West. Schoenen die je niet zomaar bij de winkel op de hoek tegenkomt, but thank god we have internet. Want bij Sneakersnstuff hebben ze het allemaal.

heren sneakers

de Bijenkorf

De Bijenkorf heeft natuurlijk een uitgebreid assortiment en ook voor heren sneakers kan jij hier enkele parels scoren. Voornamelijk de gehypte sneakers kan jij hier vinden, zoals de Balenciaga socks of de lompere Gucci sneakers. Voor de wat duurdere exclusieve sneakers ben jij hier aan het goede adres. Maar ook een paar classic zwarte Vans kan je hier vinden. Dus voor ieder wat wils.

Bruut

Wij zijn fan van Bruut, dat kunnen we niet ontkennen. Mede vanwege hun vele samenwerkingen is dit een toppertje die niet mag ontbreken in deze lijst. Een paar dope camo Nikes of een paar Vans van Nasa, ook hier vind je vele exclusieve samenwerkingen op het gebied van sneakers. Maar ook voor wat subtielere sneakers ben je hier aan het juiste adres, daarnaast kan je er ook nog eens dope kleding kopen. Alles in één dus!

Otto

Een online platform waar je naast kleding ook schoenen & sneakers kan vinden. Je vindt hier voornamelijk de degelijke sneakers waar je eigenlijk nooit mee de fout in kan gaan. Otto is dan ook de go to als je een paar tijdloze schoenen nodig hebt. Of je nou jong of wat meer op leeftijd bent, voor ieders smaak is er wel wat te vinden.

MAN MAN webshop

Natuurlijk mag onze eigen MAN MAN webshop niet ontbreken. Het voordeel aan deze webshop is dat wij zelf de selectie sneakers bepalen; sneakers die niet mogen ontbreken in de garderobe van de modebewuste man. Zo vind je hier een paar cleane sneakers, maar ook de chunky sneakers ontbreken niet. Van streetstyle tot smart casual, je kan er van alles vinden.

No Label

No Label staat vooral bekend om de stijlvolle basics, maar ook op sneakergebied zijn ze prominent aanwezig. Voor een paar leren of suède sneakers ben je hier aan het juiste adres. Een merk dat draait om geen poespas, goede kwaliteit en een eerlijke prijs mag dan ook niet in dit lijstje ontbreken. En mocht je op zoek zijn naar een clean paar sneakers, dan slaag jij hier ongetwijfeld.

heren sneakers
Foto Instagram: worldofnolabel

Naast een paar mooie sneakers is het ook van belang dat jij weet hoe jij je sneakers onderhoudt.