Het belang van eiwitten voor sporters

Laten we vooropstellen dat eiwitten van groot belang zijn voor sporters. Je lichaam gebruikt deze voedingsstof namelijk om goed te kunnen functioneren. Je kan eiwitten binnenkrijgen met een uitgebalanceerd dieet, aangezien verschillende voedingsmiddelen over genoeg eiwitten beschikken. Een perfecte aanvulling voor jouw dieet is een drank met een grote hoeveelheid eiwitten. Goed nieuws: nu hebben wij een hersteldrank gevonden die jou écht gaat helpen bij jouw sportprestaties, ongeacht welke sport je beoefent.

De hersteldrank van Victus/Sports

Nutrition Water is de hersteldrank waar we op doelen. Door het gehydroliseerde collageen eiwit helpt deze drank niet alleen bij het herstellen van de spiermassa – net zoals het populaire whey eiwit – maar speelt het ook een rol bij het herstellen en onderhouden van de gewrichten, aanhechtingen en het bindweefsel. Aangezien whey hoger zit in BCAA (de aminozuren die als eerste door de spieren worden opgenomen), hebben de mannen van Victus/Sports een snel opneembare 2:1:1 formule toegevoegd. Het is een drank die een helpende hand biedt bij de spiergroei én een compleet sterker lichaam. All-in-one

hersteldrank victus/sports

De gehydroliseerde collageen peptiden zijn een voor-verteerd eiwit. Hierdoor wordt het sneller opgenomen dan bijvoorbeeld whey en is Nutrition Water een verfrissende sportdrank op waterbasis. Ook valt deze hersteldrank niet zwaar op de maag en is het niet funest voor je huid – een groot probleem van de gebruikers van ‘klassieke’ eiwitshakes.

Ook bevat de sportdrank maar liefst 24 vitaminen en mineralen, welke allen nuttig zijn om jouw lichaam te laten functioneren. Om een duidelijke indicatie te geven: de meeste vitamine waters gebruiken gemiddeld 4 á 5 vitaminen en/of mineralen. N

Verschillende smaken Nutrition Water

Victus/Sports heeft een assortiment van 3 smaken Nutrition Water:

  1. Green Fruits: groene appel, citroen en vlierbes
  2. Supreme Fruits: ananas, sinaasappel, framboos en citroen
  3. Orange Fruits: mango, sinaasappel en passievrucht

Je zou denken dat suikers essentieel zijn om deze drank een heerlijke smaak mee te geven, maar niks is minder waar. Door de perfecte verhouding van koolhydraten, elektrolyten en water is het een isotone drank. Dit houdt in dat het voor 6 tot 8 procent uit koolhydraten bestaat. Wat is het nut daarvan? Horen we je al denken. Deze verhouding komt het meest overeen met ons lichaamsvocht, waardoor het snel opgenomen wordt en je binnen no-time een energie boost krijgt. De 16 gram koolhydraten zitten er dus in voor 2 redenen; ze zorgen voor een betere opname van de eiwitten én ze maken Nutrition Water isotoon.

Daadwerkelijk betere sportresultaten

Dat deze drank daadwerkelijk een positief effect heeft, dat is al gebleken. Niet alleen gebruiken veel jongens van het Korps Commandotroepen het, ook worden er indrukwekkende prestaties geleverd door individuele sporters. Zo heeft klimmer Wilco Dekker de Mount Everest beklommen met het extra duwtje in de rug van de hersteldrank. Tijdens het klimmen wordt veel energie verbruikt en is er weinig tijd om te herstellen. Bovendien wordt op grote hoogte de spijsvertering vertraagd, waardoor vitaminen en mineralen in mindere mate worden opgenomen. Ook hierin was Nutrition Water de uitkomst.

nutrition water eiwitten

Hij bereikte op 23 mei 2019 om 05.40 de top van de Mount Everest. “Succes is een optelsom van inzet, voorbereiding en details”, aldus Wilco.

Al met al is Nutrition Water de enige échte isotone eiwit drank voor alle sporters die jou helpt bij het bereiken van betere resultaten. Drink hem na je workout, wedstrijd of training en haal het meeste uit jezelf. Bezoek de website van Victus/Sports en bestel het voedingssupplement of vraag een proefpakket aan.