Herman den Blijker zet villa te koop

Topkok en tv-chef Herman den Blijker heeft een heel mooi optrekje aan de Straatweg in Hillegersberg, Rotterdam. Hoewel het om een twee-onder-een-kapwoning gaat, is er een zee van ruimte in deze villa. Het heeft namelijk een woonoppervlakte van maar liefst 357 vierkante meter. Herman woont hier zeker goed, maar toch wil hij van zijn optrekje af en dus staat de woning momenteel te koop bij De Rotterdamsche Vastgoed Makelaardij.

Op al die vierkante meters kun je heel wat kwijt en de villa beschikt dan ook over maar liefst zes kamers. Drie daarvan zijn slaapkamers. Ook de twee badkamers en de gecombineerde studeer- en mediakamer zijn zeker geen overbodige luxe. De kamers zijn verdeeld over drie woonlagen en er is ook een kelder aanwezig. Ook de achtertuin doet zeker niet onder voor het huis en kijk over de weilanden uit over de Bergse Achterplas.

Natuurlijk kan in de villa van een topkok als Herman den Blijker een riante keuken niet ontbreken. De keuken heeft, zoals de makelaar het zelf beschrijft, alle denkbare en ondenkbare professionele keukenapparatuur die een liefhebber zich maar kan wensen. Iedereen die net zoveel van kokkerellen houdt als Herman zal zich hier dus helemaal thuis voelen. En een wijntje bij het eten is ook geen probleem, want er zijn ook professionele wijnklimaatkasten aanwezig.

Wat is de vraagprijs voor de villa in Rotterdam?

De villa staat voor maar liefst €2.550.000 te koop bij de Rotterdamse makelaar. Volgens BekendeBuren is dat een stuk meer dan wat Herman den Blijker er zelf voor neertelde. Hij zou de woning in 2004 gekocht hebben voor slechts €543.900. Met zijn hypotheek van 1 miljoen euro zou den Blijker hier dus maar liefst 1,5 miljoen euro winst op maken. Dat is zeker de moeite waard.