Herman den Blijker geeft korting op zijn woning in Rotterdam

Herman den Blijker kennen we natuurlijk als chef-kok en van het televisie-programma Herrie in de keuken! Hier verdient hij aardig aan, gezien het vermogen van Herman den Blijker.

Vier maanden geleden zette hij zijn miljoenenwoning in Rotterdam te koop voor een vraagprijs van 2.550.000 euro. Wanneer hij daadwerkelijk dit bedrag zou ontvangen voor zijn woning, dan zal hij héél dik eraan verdienen. Hij kocht de villa namelijk zo’n 20 jaar geleden voor een bedrag van slechts  543.900 euro. Helaas was er geen interesse in het huis, althans niet voor die prijs. Daarom geeft Herman den Blijker nu fikse korting op zijn miljoenenwoning gegeven. Het huis is nu namelijk met 300.000 euro verlaagd, wat hem nog steeds aardig wat winst op levert. Genoeg reden om even binnen te kijken in het huis van Herman.

woning herman den blijker te koop funda rotterdam

Wat vertelt de advertentie op Funda?

De luxe twee-onder-een-kap woning van Herman den Blijker heeft een woonoppervlakte van 357 vierkante meter met zes kamers om je terug te kunnen trekken, waaronder drie slaapkamers, twee badkamers en nog een kantoor. De keuken is natuurlijk fantastisch, zoals je dat dan ook bij een man van zijn status zou verwachten. Maar hier blijft het niet bij, er zit namelijk een enorme tuin bij het huis, waar je door middel van een schuifdeur toegang op hebt. Klinkt toch als een droom om hier ’s morgens met een cappuccino in de rechterhand te kunnen genieten van de opgaande zon.

herman den blijker korting miljoenen woning

Dit is allemaal verdeeld over drie woonlagen, met als kers op de taart is er ook nog een kelder. Waar de koper natuurlijk een wijnkelder, binnenzwembad of extra gastenverblijf van zou kunnen maken. Eén ding is zeker: als jij een passie voor koken hebt en een grote achtertuin een pre vindt, is dit huis echt iets voor jou. Een ander verhaal is of je portemonnee het toelaat natuurlijk. Zie hieronder een aantal foto’s van Funda:

Herman den Blijker korting miljoenenwoning

wijnkoelkast woning te koop funda

villa losstaand rotterdam te koop