Waarom Heo Sung-tae zo veel moest aankomen voor zijn rol in Squid Game

De acteur Heo Sung-tae legt uit dat hij wat gewicht verloren had tijdens een werkonderbreking van 5 maanden. Dat kwam omdat de projecten die hij gepland had allemaal uitgesteld waren Maar met zijn personage als de geharde crimineel moest hij vrij groot zijn. In totaal moest hij maar liefst 17 kg aankomen. Want toen hij werd benaderd door het productieteam van Squid Game vond regisseur Hwang Dong-hyuk hem te mager. Hij diende dus flink aan te komen, maar dit gebeurde niet zonder negatieve gevolgen voor zijn gezondheid.

De negatieve effecten op zijn gezondheid

Heo Sung-tae merkte dat zijn gezondheid een terugslag kreeg na het aankomen in gewicht. Zijn kuitspieren scheurden en hij had ook veel pijn in zijn knieën. De acteur zegt dat hij in het vervolg goed wil gaan overwegen of hij nog een keer een rol wil aannemen waarbij hij in kilo’s zwaarder dient te worden. Hij vond aankomen zelfs vele malen zwaarder dan afvallen

De acteur krijgt veel steun van fans

Terwijl fans enthousiast zijn over de show in het algemeen, is Heo’s briljante optreden zeker niet over het hoofd gezien. Fans van de show wezen erop dat alleen al door hoe onaangenaam Deok-su was en hoe bang hij de kijkers maakte, duidelijk werd hoe getalenteerd de acteur is. Hij heeft misschien een beetje geleden, maar gelukkig was het dus niet voor niets.

Wij selecteerden hieronder een before en after foto van de acteur:

Heo Sung-tae acteur
Before
Heo Sung-tae acteur aangekomen door rol in Squid Game
After