De carrière van Heleen van Royen

De 59-jarige Helene Margaretha Kroon, ook wel beter bekend als Heleen van Royen, heeft een glansrijke carrière als schrijfster en columniste op haar naam staan. Haar carrière begon in 2000, toen zij debuteerde met haar roman De gelukkige huisvrouw. Dit boek werd wereldwijd een grote hit, verscheen in maar liefst elf verschillende landen en werd bewerkt tot een filmscenario en een toneelstuk. Kortom, een succesvoller debuut kan bijna niet. In de jaren daaropvolgend volgden veel nieuwe romans, waaronder Godin van de nacht, De mannentester en De ontsnapping. Voor de  laatste heeft Heleen zelfs een nominatie voor de NS Publieksprijs mogen ontvangen. Chapeau!

Naast het schrijven van boeken is Heleen ook voormalig columniste en heeft zij columns geschreven die onder andere in het Parool en het Algemeen Dagblad verschenen. Her blijft het niet bij. De blondine is namelijk ook in verschillende televisieprogramma’s te zien geweest, zoals Het Perfecte Plaatje en Dancing with the Stars. Verder schuift zij ook regelmatig aan bij de mannen van Vandaag Inside. Heleen is daadwerkelijk van alle markten thuis.

Heleen van Royen maakt graag uitdagende foto’s

Naast Heleen haar fantastische carrière vindt zij het ook absoluut geen probleem om haar van haar meest uitdagende kant te laten zien. Zo liet zij zich in 2006 samen met haar ex-man vastleggen voor het blad Playboy. Ondanks dat dit alweer heel wat jaren geleden is, laat zij maar al te graag via social media zien dat zij er ondanks haar leeftijd nog altijd heel goed uitziet. Zo plaatst zij regelmatig gewaagde selfies of foto’s in bikini waar haar 139.000 volgers het wel heel erg heet van krijgen. Wij vinden dan ook zeker dat Heleen een van de mooiste Nederlandse vrouwen boven de 50 jaar is. Zie hieronder een selectie van de meest uitdagende foto’s van Heleen van Royen op Instagram:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen)