Een koelkast die je biertje koel houdt én kan praten

De nieuwe koelkast van Heineken is exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn tussen 7 en 20 augustus. De Koude Kletser is namelijk onderdeel van een samenwerking tussen Heineken en Albert Heijn en is voorzien van een bijbehorende campagne video. In deze video is te zien hoe Bart, de echtgenoot van supermarktmanager Ilse, het eerste model van de koelkast heeft verkregen. Hij beschrijft de koelkast tijdens een borrel aan als ‘de geniaalste koelkast ooit’ tegenover zijn vrienden. De koelkast heeft namelijk een Unique Selling Point: de koelkast kan praten.

Nonchalant trekt Bart het deurtje van de koelkast open en laat zijn vrienden versteld staan. ‘Goudgele rakker?’ klinkt het uit de koelkast. Der vrienden van Bart kunnen hun plezier niet op en trekken één voor één de koelkastdeur open: Gerstenatje? Bierie? Koude Kletser?  Bekijk de campagnevideo van Albert Heijn hieronder:

 

Een koelkast ter ere van de verjaardag van Heineken

Smart Fridges zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze huishoudens. Ze bieden steeds meer nieuwe, innovatieve functies aan, waaronder het bestellen van boodschappen of het doen van suggesties voor gerechten. De pratende mini-koelkast van Heineken is op de markt gebracht ter ere van de 150e verjaardag van het biermerk in samenwerking met supermarktketen Albert Heijn. Het feit dat de koelkast tegen je praat wanneer een biertje pakt zorgt ervoor dat de Beer Fridge een wel héél bijzondere variant is in de categorie Smart Fridges. Deze unieke eigenschap maakt de koelkast nog slimmer dan zijn voorgangers door verder te gaan dan alleen het koelen van de bierflesjes

Bovendien laat de innovatieve koelkast zien dat het niet uitmaakt welke term jij aan je biertje verbindt, maar dat het draait om de gezelligheid. Of je nu zin hebt in een goudgele rakker, een bierkie of een koude kletser: de nieuwe Beer Fridge van Heineken kan niet in jouw huis ontbreken als je een échte bierliefhebber bent! Je kunt De Koude Kletser winnen bij de aankoop van een Heineken-pack of een kratje bier.