Emma is niet meer uit ons medialandschap weg te denken

Inmiddels is Emma Wortelboer niet meer weg te denken in onze wereld van entertainment. Haar televisiecarrière ving aan in 2016, toen ze de rol van presentatrice op zich nam voor het programma “Spuiten en Slikken”. Deze aanvang vormde het startpunt van haar carrière als gerespecteerde BNNVARA-presentatrice in diverse programma’s.

In 2020 verraste Emma niet alleen de kijkers thuis, maar ook historicus Maarten van Rossem, met haar scherpe en deskundige antwoorden tijdens haar deelname aan “De Slimste Mens”. Parallel aan haar televisiewerkzaamheden onderneemt Wortelboer ook actieve inspanningen op YouTube. Emma blijft een boeiend figuur die zowel op televisie als online de aandacht en bewondering weet te wekken. Emma Wortelboer is woonachtig in een prachtig penthouse in Haarlem en wij gaan eens even binnenkijken.

Binnenkijken in het prachtige penthouse Emma Wortelboer

Emma Wortelboer heeft een fijn penthouse in Haarlem. Dit plekje heeft een geweldig uitzicht op het stadscentrum en de Grote Kerk. De vastberadenheid van Emma en haar partner Tomer om dit plekje te bemachtigen is overduidelijk: de vraagprijs was eerst €359.000,- euro, maar uiteindelijk heeft Emma er €430.000,- euro voor neergeteld. Maar is het deze prijs ook waard? Wat ons betreft zeker.

Haar penthouse heeft een adembenemende uitzicht over het historische Haarlemse stadscentrum, en dat glimpje van de indrukwekkende Oude Sint Bavo. In totaal heeft Emma zo’n 60 m2 aan woonruimte en zijn er twee kamers aanwezig. Verder beschikt Emma over een prachtige halfopen keuken, compleet met luxe inbouwapparatuur, waar ze culinaire skills eens even flink aan de proef kan stellen. Als laatste heeft ze ook nog een lekker groot terras waar ze samen met haar partner en vrienden kan genieten van het prachtige uitzicht. Check de website van Bekendeburen of bekijk de foto’s hieronder:

binnenkijken Emma Wortelboer binnenkijken Emma Wortelboer binnenkijken Emma Wortelboer

Lees ook: Binnenkijken: dit is de prachtige woning van Nienke Plas