The Closer is de beste bieropener ooit

Daarom wil Heineken op een luchtige manier laten zien dat het makkelijker is dan je denkt om je werk af te sluiten. Heineken hoopt daarmee naast het openen van een biertje, óók het gesprek over work-life balance te openen.

The Closer is een high tech bieropener die via bluetooth kan worden aangesloten aan je laptop. Zodra je met The Closer een biertje opent gaat je laptop in slaapstand en is het tijd voor ontspanning. Ideaal! Zo kan iedereen (verplicht) meedoen aan de vrijmibo op kantoor.

bieropener the closer heineken grappig

Hoewel het eigenlijk onnodig zou moeten zijn, attendeert Heineken je er met een knipoog op hoe belangrijk het is om tijd te spenderen met de mensen om je heen. Tijd voor dat goede gesprek met je beste vriend of een borrel met collega’s, als de gesprekken over werk maar even worden overgeslagen. Er is meer dan werk. Proost!

Wil jij kans maken op deze geniale bieropener? Dan hebben we goed nieuws voor je. Wij van de MAN MAN-redactie mogen er namelijk een aantal weggeven. Tag je bierdrinkende vrienden of collega’s onder dit Facebook-bericht en maak kans!