Wie is Rolf Sanchez?

Rolf Sanchez is de artiesten naam van Roelof Johannes Wienk. Hij is geboren op 3 juli 1991 in Ede. De Latin roots heeft hij van zijn Dominicaanse moeder gekregen. In 2011 deed hij mee aan het vierde seizoen van X Factor. Ondanks dat hij als derde eindigde, ontving hij een platencontract waarmee hij zijn debuutsingle Ave Maria uitbracht. Na een tijdje in de Dominicaanse Republiek te hebben doorgebracht kwam hij met het nummer Por Si No Te Vuelvo a Ver. Dit nummer bereikte in 2015 de eerste plek in de Tropical songs hitlijst van Billboard.

In 2019 deed de zanger mee aan het twaalfde seizoen van Beste Zangers. Samen met Emma Heesters maakte hij een Nederlandse versie van het nummer Pa Olvidarte. Het nummer werd zo goed ontvangen dat het de tweede plek behaalde in zowel de Nederlandse Top 40 als in de Single Top 100. Sinds 2021 is Rolf Sanchez onderdeel van The Streamers, waarvan mensen thuis kunnen genieten via livestreams.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rolf Sanchez (@rolfsanchez)

De droomvilla in Nederhorst den Berg

Eind september kocht Rolf Sanchez zijn droomvilla in Nederhorst den Berg. Het huis heeft maar liefst vijf slaap- en twee badkamers, verdeeld over drie woonlagen. In totaal heeft het optrekje een woonoppervlakte van 225 vierkante meter. De enorme woonkamer heeft meerdere zitgedeeltes en kijkt uit op de tuin.

De tuin ligt rondom de villa en heeft meerdere terrassen waar de zanger en zijn vriendin Sophia Mason lekker van de zon kunnen genieten. Vanuit de masterbedroom hebben ze een prachtig uitzicht over de Vecht en ze kunnen hun auto kwijt in de inpandige garage. Rolf heeft dit huis gekocht voor 1,4 miljoen euro. Dat is 153.000 euro minder dan de vraagprijs van 1.553.000 euro. Voor dit enorme bedrag hebben Rolf en zijn vriendin dan wel echt hun droomvilla gekocht.

Check de foto’s hieronder of ga naar Bekendeburen voor meer informatie.

Woonkamer Rolf Sanchez

Keuken Rolf Sanchez