Geniale bierkoeler op wielen

De zomermaanden breng ook jij waarschijnlijk door aan het zwembad, met vrienden in het park of lekker in de hangmat in je eigen tuin. Er is op zulke momenten niets zo irritant als uit je relaxte stoel komen om een nieuw biertje te moeten pakken. Gelukkig is dat als het aan Heineken ligt verleden tijd.

De mensen van Heineken introduceerden twee jaar terug namelijk de B.O.T (Beer Outdoor Transporter). De naam zegt het al: deze bierkoeler vervoert jouw koude bier precies naar waar jij je op dat moment bevindt.

bierkoeler

Met de B.O.T zit jij goed deze zomer

De B.O.T doet nog het meeste denken aan een elektronische hond. In het filmpje van de bierkoeler zien we namelijk hoe het apparaat moeiteloos achter mensen aanrijdt. Dat wordt mogelijk gemaakt door twee grote en vier kleinere wielen, waardoor het apparaat gemakkelijk kan bewegen. Dat is niet het enige, want het mini-voertuig is zo ingesteld dat als het in de buurt van water komt het meteen weer een stuk achteruit rijdt. Zo blijft het elektronische apparaat droog en worden jouw biertjes niet verspild. Van die biertjes is er in totaal plek voor 12 biertjes in de bierkoeler. Genoeg voor jou én je vrienden dus (of niet).

Je persoonlijke Artificial Intelligence

Om het nóg een tandje genialer te maken, kan de B.O.T ook nog eens met je praten. Denk niet aan diepzinnige gesprekken met je bierkoeler (dat zou het leven té perfect maken). In plaats daarvan werkt het apparaat via AI (Artificial Intelligence). Met de bierkoeler op wielen wordt deze zomer zonder twijfel één van de meest legendarische. Check in onderstaande filmpje hoe geniaal de gadget is. De B.O.T. is helaas al verloot. Dus mocht je hem heel graag willen bemachtigen, dan zal je op het internet even wat speurwerk uit moeten voeren.

En ben je toe aan iets anders dan een Heinekenbiertje? Bekijk dan eens ons overzicht van 10 lekkere soorten blond bieren voor de zomer. Proost!