Harley Davidson street 750

Een klant van Number 8 Wire Motorcycles was door het bedrijf overtuigd om een Harley Davidson street 750 te kopen om deze vervolgens volledig eigen te maken. De motor moest moderner en strakker worden dan de originele versie. Het lastigste was om een benzinetank zo te maken dat die perfect op de motor aansloot. Na enkele mislukte pogingen was het eindelijk gelukt en de body van de motor was van aluminium en handgemaakt. Dit was gedaan om de onderdelen te beschermen en geen natte rug te krijgen tijdens het rijden door de regen. De achterkant was vervangen door een gebogen buisvormig stalen subframe en een push-rod achtervering van een Ducati 1098. Het nieuwe en slankere lederen zadel is een fraaie toevoeging aan de zwart-crème kleurige motor. Trek je motorkleding aan en scheur over de wegen op dit stijlvolle racemonster.

Harley Davidson street 750 MAN MAN 2 Harley Davidson street 750 MAN MAN 4 Harley Davidson street 750 MAN MAN 3 Harley Davidson street 750 MAN MAN 7 Harley Davidson street 750 MAN MAN 5 Harley Davidson street 750 MAN MAN 6 Harley Davidson street 750 MAN MAN 9 Harley Davidson street 750 MAN MAN 8

Het is een motor geworden om van weg te dromen, maar het hoeft niet alleen bij dromen te blijven. Roep je vrienden bijeen en trek erop uit. Dit zijn de beste motorroutes ter wereld en behoort zeker op jouw bucketlist.