De nieuwe Nederlandse gabberfilm is een groot succes

‘Hardcore Never Dies’ is een nieuwe film van regisseur Jim Taihuttu. Je kunt de film nu in de Nederlandse bioscopen checken en hij is ook vanaf 8 december te zien op Amazon Prime. Mensen die de film al hebben gekeken, praten er veel over. Sommigen mensen vinden de muziek in de film lawaai, terwijl anderen er juist van genieten. Ieder zo zijn ding natuurlijk.

 

De verhaallijn van Hardcore Never Dies

We gaan terug naar de jaren 90. De zeventienjarige Michael (Joes Brauers) heeft een droom voor ogen, hij wil namelijk pianist worden. Alleen vinden zijn ouders dat helemaal niet bij hem passen en willen liever dat hij voor een andere toekomst gaat. Als hij zichzelf inschrijft bij de muziekschool, mag hij uiteindelijk tot zijn verbazing door naar de tweede ronde. Maar toen dook opeens zijn broer Danny (Jim Deddes) op, die uit het niets was weggelopen van huis. Zijn broer Danny laat zijn broertje Michael kennismaken met de Rotterdamse gabbers. Michael werd meegenomen in de harde beats, verboden middelen en broederschap. Danny zet zijn leven helemaal overhoop. Michael wordt helemaal verliefd op de wereld waar zijn broer Danny in leeft. Maar als Danny’s illegale handel heel groot wordt en ook in andere landen speelt, moeten de broers keihard vechten om te overleven.

Hieronder de trailer van Hardcore Never Dies:

 

Reviews van IMDb en de Nederlandse kijkers

IMDb, de populaire website waar mensen films en tv-shows beoordelen, heeft deze serie beoordeeld met een score van 7.3 van 10 sterren. Een ruime voldoende dus.

Op Twitter stromen ook reacties over deze nieuwe Nederlandse film binnen. Kijkers delen hun zeer positieve meningen over de film. Hieronder enkele voorbeelden van wat kijker zeggen: