Een vrijstaande villa op Funda die nog een aardige renovatie nodig heeft

Als je de foto’s van deze villa ziet, heb je gelijk door dat er nog heel veel moet gebeuren aan deze ruime vrijstaande villa. Deze woning biedt bovendien de perfecte kans om te wonen in “een van de meest geliefde wijken van Utrecht,” aldus de makelaar. Naast dat de vrijstaande villa erg ruim is, beschikt het over een eigen oprit voor 2 tot 3 auto’s en heeft het een garage. Genoeg plek voor de auto’s en fietsen dus. Mocht je in de gelegenheid zijn om, en geen zin hebben om van huis te gaan, is er zelfs de mogelijkheid om een kantoor aan huis in te richten.

Volgens de advertentie op Fundahadden de vorige eigenaren grootse plannen voor deze woning” alleen is daar zo te zien niet heel veel van terechtgekomen. Naast dat je voor het huis zelf al met een pot met goud langs moet komen, vraagt de verbouwing ook nog om aardig wat geld. Wel biedt de ruime rondom meer dan alleen privacy. Zo is er een heerlijke zonnige en ruime buitenruimte, waar je echt even tot rust kunt komen.

Het huis zelf beschikt over één woonlaag en heeft vijf kamers, waarvan vier slaapkamers. De rij voor de badkamer zal wel wat minder lang zijn, want er zijn namelijk twee badkamers. En dat is nog niet alles, er is ook nog een apart toilet. Hoef je niet bang te zijn dat je een boom in de buurt op moet gaan zoeken.

bouwval

Wat is er allemaal in de buurt?

De villa is gelegen in de wijk Rijnsweerd. Dat is mede geliefd omdat het onder meer de Uithof, het UMCU en het betoverende natuurgebied Amelisweerd in de buurt heeft. Mocht je toch iets meer van het sporten zijn ook de sportvelden van Kampong in de buurt. En we weten allemaal dat dat een van de grootste verenigingen is wat betreft Hockey en ook redelijk groot is in voetbal.

Daarnaast is op slechts enkele minuten fietsen het bruisende centrum van Utrecht Oost. Bovendien is de woning uitstekend bereikbaar via het openbaar vervoer en de belangrijkste uitvalswegen rondom Utrecht. Toch een van de voordelen van ‘het midden van Nederland’.

Wat betaal je voor deze Funda villa?

Deze Funda villa aan Ovidiuslaan 14 in Utrecht is voor 1.250.000 euro van jou. Ondanks dat je dus extreem veel moet verbouwen, krijg je daar 190 vierkante meter aan woonruimte en maar liefst 700 vierkante meter aan perceeloppervlakte voor terug. We weten in ieder geval dat er aan ruimte geen gebrek zal zijn. Bekijk hieronder nog wat foto’s van de woning, om de fantasie alvast de vrije loop te laten:

funda badkamerfunda binnenkantfunda keuken