Afknapper van Emily Ratajkowski

De podcast duurde zo’n veertig minuten, en tegen het einde van het gesprek kwam het onderwerp op afknappers tijdens het daten terecht, of ‘icks’ zoals Emily Ratajkowski ze noemde. Emily vroeg aan Remi bader wat haar ‘icks’ zijn, maar voor Remi kon antwoorden deelde Emily Ratajkowski gelijk haar afknapper. “Mijn recente ‘ick’ is mannenenkels. Blootgestelde enkels. Ik haat dat. Een sierlijke enkel blootgelegd bij de heetste man zal mijn dag verpesten”, aldus Emily.

Bader leek geamuseerd door de heel specifieke afknapper van het supermodel. Toen ging Ratajkowski verder in op haar specifieke ‘ick’: “Als mannen graag gaan zitten en een van hun benen omhoogtrekt en ik hun enkel zie, ben ik als (kokhalzend geluid).”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata)

Geen korte broek in de buurt van Emily Ratajkowski

“Ik zweer dat er een man was die ik zag en hij kwam langs in een korte broek en een schoen die zijn enkel blootlegde, en sindsdien heb ik hem niet meer gezien. Zweer op Sly’s leven”, zei Ratajkowski. Voor iedereen die niet helemaal op de hoogte is van alles rondom Emily Ratajkowski, Sly is geen verwijzing naar Sylvester Stallone, maar eentje naar haar zoon Sylvester Apollo Bear. Zij is samen met ex-man Sebastian Bear McClard de ouders van hem.

Afknapper Remi Bader

Ratajkowski vroeg in eerste instantie natuurlijk naar de afknapper van Bader, voordat ze zelf begon met die van haar. Uiteindelijk kwam Bader toch met haar minder specifieke, maar waarschijnlijk meer herkenbare, afknapper: “De mijne is niet zozeer een fysieke, maar als mannen, of wie dan ook, tijdens een gesprek eigenlijk alleen door blijven gaan over zichzelf en nooit naar jou vragen.”

“Ik haat dat”, was Ratajkowski het daarmee eens voordat Bader verder ging: “Specifiek toen ik aan het daten was, besefte ik dat er geen manier is om zo’n gesprek met iemand om te draaien.”

Mocht je alsnog graag met Emily Ratajkowski willen daten, weet je in ieder geval dat je je enkels bedekt moet houden. En het kan ook geen kwaad om niet alleen over jezelf te praten en ook interesse te tonen in een andere, je bent niet voor niets op date. Dit is trouwens niet specifiek voor een date met Emily Ratajkowksi, dit lijkt ons sowieso wel slim als je er nog een vervolg date uit wil halen.