Hans opgelicht door internet date

Hans kon zijn geluk kon niet op omdat hij smoorverliefd was geworden op een Japanse vrouw die hij heeft ontmoet via een datingapp. Hij voelde zich zo aangetrokken tot de jongedame vanwege haar uiterlijk en de leuke berichtjes die ze naar Hans stuurde. Ze vertelde dat ze goed kon handelen in aandelen en ze wou graag dat Hans ook zou investeren.

De arme man was zo verliefd en besloot toch haar advies op te volgen en investeerde eerst voorzichtig € 1.000 via een Zwitserse bank. Dat verliep goed en dat bracht aardig wat geld op, uiteindelijk wou hij te graag en dacht dat het zo makkelijk ging als de eerste keer. Zo liep het bedrag al snel op tot € 27.000.

Aziatische jongedame lijkt een bedrieger te zijn

Je kan al raden wat er vervolgens gebeurde. Toen hij later zijn geld probeerde terug te halen, was het al te laat. Wat liefde met een mens kan doen… De zogenaamde Japanse vrouw was plotseling verdwenen en Hans werd overal op geblokkeerd. Hoewel iedereen dacht dat Hans tegen iemand anders aan het praten was, geloofde Hans alsnog dat hij aan het praten was met de Aziatische vrouw.

Uiteindelijk bleek Hans helemaal niet te praten met wie hij voor ogen had. Nee. Hij praatte echt met een fraudeur. Zo verloor Hans alleen niet een hoop met geld maar ook de hoop op echte liefde. Al met al was het een dure les voor Hans. Bekijk hieronder de video van De Telegraaf voor het verhaal van Hans: