De woning van Floortje Dessing

In het jaar 2020 kocht Floortje Dessing dit unieke Rijksmonument in Velsen-Zuid. Het is een historisch voormalige portierswoning met een prachtige sprookjestuin die als volgt wordt beschreven: “De tuin is een weelde van bloemen, er is genoeg ruimte voor allerlei soorten dieren, zoals de dwergezels die er nu wonen, en een pipowagen.”

De tuin beschikt over een moestuin, een fruitboomgaard, een vuurplaats en een siertuin met prachtige rozen en plukbloemen.Al het groen in de tuin wordt bewaterd met een beregeningssysteem uit eigen bron.

Floortje heeft eind 2020 een bedrag van 1.095.000 euro betaald voor de woning, terwijl het voor 1.100.000 miljoen euro te koop stond. Een kleine korting heeft ze dus weten af te dwingen. De woonoppervlakte van het de woning bedraagt 137 vierkante meter en beschikt over drie slaapkamers en één badkamer, verdeeld over twee verdiepingen. Het huis beschikt over een luxe keuken, voorzien van inbouwapparatuur en vloerverwarming. Bekijk hieronder de foto’s of neem een kijkje op Bekende Buren:

De unieke woning van Floortje DessingDe unieke woning van Floortje Dessing