Wie is Hannah Palmer?

Hannah Palmer is een mysterieuze verschijning die niet zoveel loslaat over haar privéleven. Zo weten wij van haar dat zij een dame is van 24 lentes jong en op jonge leeftijd werd ontdekt als model. Verder heeft Hannah gestudeerd aan de Penrose Academy in Phoenix en ging zij daarna een tijdje naar de Universiteit in Arizona. Deze dame beschikt dus over the beauty & the brains.

Foto’s maken op Instagram bleek uiteindelijk toch meer Hannah haar roeping te zijn. Al snel liet zij haar studie dan ook schieten en maakte zij hier haar werk van. Inmiddels gaat Hannah door het dagelijks leven als content creator op sociale media. Hoewel zij weinig over haar privéleven loslaat, vindt zij het geen enkel probleem om schaars gekleed op de foto te verschijnen. Zo is zij dan ook actief op TikTok en Instagram en op dat laatste platform heeft zij inmiddels ruim 2.2 miljoen volgers verzameld. Een aantal dat ons niets verbaast, want Hannah bezit een combinatie waar veel mannen een zwak voor hebben. Zij heeft namelijk prachtige blonde lokken, mooie rondingen en haar foto’s zijn keer op keer een tikkeltje fout, waardoor zij menig man regelmatig weet te verleiden.

Haar intieme fotoshoot deelt ze op Instagram

De blondine plaatst dus regelmatig foto’s op sociale media in lingerie of bikini en nu is het weer raak met zo’n pikante foto. Hannah Palmer heeft namelijk een aantal foto’s met haar volgers gedeeld waarop zij topless poseert tijdens een bijzondere fotoshoot. Hierbij houdt zij heel subtiel haar handen en een spijkerjasje voor haar lichaamsdelen, waardoor dit enorm veel aan de verbeelding over laat. Iets waar wij het enorm warm van krijgen.

Omdat beelden meer zeggen dan duizend woorden hebben wij de foto’s van haar intieme fotoshoot voor je op een rijtje gezet. We durven te wedden dat je haar na deze foto’s gaat volgen:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hannah Palmer (@hannah_cpalmer)