Maak kennis met de Amerikaanse golfster Hailey Ostrom

De 29-jarige Hailey Ostrom is een hele sportieve dame en heeft een goed gevoel voor balsporten. Ondanks dat zij door haar vader van jongs af aan al met een golfclub in haar handen te vinden is, heeft zij in haar jeugd ook voetbal, tennis, basketbal en volleybal gespeeld. Na al deze sporten ging Hailey haar voorkeur uiteindelijk toch echt uit naar golf, en dit doet ze met succes. Zo speelde zij voor de George Fox University, waar zij vier collegiale evenementen won en een DIII All-American was. Mede hierdoor werd zij in het seizoen van 2015/2016 benoemd tot het eerste team All-NWC.

Inmiddels is de blondine verhuisd naar Scottsdale in Arizona, waar zij professioneel deelneemt aan de Cactus Tour. Dit is een minitour in Arizona voor opkomende professionals, maar uiteindelijk heeft Hailey een ander doel voor ogen. Zo hoopt zij uiteindelijk op de toernooien van de LPGA te mogen spelen waar vrouwelijke golfers van over de hele wereld mee doen. Kortom, een dame die goed weet wat zij wil en weet hoe zij dit gaat bereiken. Zo heeft Hailey al heel wat sponsoren voor haar carrière verzameld, waaronder Rukket Sports en Nike, maar ook Adidas, Puma en Kia.

Hailey haar swing op social media

Ook op social media weet de Amerikaanse golfster Hailey Ostrom hoe zij zichzelf in de aandacht moet zetten. Zo plaatst zij veelal foto’s waar zij in haar strakke rokje op de golfbaan te zien is en als zij dan ook nog eens lichtjes door haar knieën gaat om de golfbal te raken krijgen wij en haar 580.000 volgers het heel warm van. Verder zijn er ook genoeg andere foto’s in spannende outfits waar je je aan kunt vergapen. Wij zouden wel een hole-in-one met Hailey Ostrom willen slaan en hebben daarom onze favoriete foto’s van de golfster voor jou op een rijtje gezet:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hailey Rae Ostrom (@haileyostrom)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hailey Rae Ostrom (@haileyostrom)