Duitse autotuner verandert Mercedes V-Klasse in limousine

De V-Klasse, de wat sportievere versie van de gangbaardere Vito, is sowieso één van de paradepaardjes in de wereld van de autobusjes. Maar daar kan nog wel een schepje bovenop, zo blijkt maar weer. Het Duitse bedrijf Klassen legt zich namelijk al 20 jaar op het naar eigen zeggen revolutioneren en perfectioneren van het afwerken van voertuigen. Dat heeft al paar bijzondere vierwielers opgeleverd en deze in een limousine omgeturnde V-Klasse past zeker in dat rijtje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door OnlyForLuxury (@onlyforluxury)

Zij bewerkten het zwarte busje – met geblindeerde ramen – namelijk tot uitschuifbare limousine. Aan boord van de verlengde bus bevindt zich onder andere een minibar met espressomachine, automatisch in- en uitklappende tafeltjes, en volledig neerklapbare stoelen. Nagenoeg alles is gehuld in wit leer en de gehele ruimte is voorzien van sfeervolle ambient-verlichting. Alles is middels een aanwezige tablet te bedienen en er is zelfs aan de rokende VIP’s gedacht: er is een humidor aanwezig, waar je sigaren in kunt bewaren. Hij komt overigens bij lange na niet in de buurt van de langste auto ter wereld.

Tot slot is er zelfs een kluis met vingerafdrukscanner aanwezig. Een heuse privéjet op wielen dus. Bekijk meer foto’s van de V-Klasse limousine hieronder:

Limousine V-Klasse

Mercedes limousine