Gwen van Poorten is van alle markten thuis

Maar waar kennen we Gwen van Poorten eigenlijk van? Ooit begonnen als model, werd Gwen voornamelijk bekend als presentatrice van verschillende Nederlandse programma’s. Zo was ze aan het begin van haar carrière veel te zien bij allerlei evenementen en festivals waar ze bezoekers interviewde. Ze groeide al snel uit tot vj voor de muziekzender Xite en stapte in 2014 over naar BNN. Daar heeft Gwen verschillende programma’s gepresenteerd, zoals Spuiten en Slikken. 

Na haar afscheid bij BNN in 2018 heeft ze nog als deelneemster meegedaan aan verschillende programma’s. Tegenwoordig is ze heel actief op haar Instagram en heeft ze twee podcasts: #METZNALLEN de Podcast en De Grote Gwen en Geraldine Show, de laatste samen met presentatrice Geraldine Kemper. Ook bracht ze het boek Voeten in het Stopcontact uit in 2022 waarin ze over haar burn-out vertelt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Ze plaatst een leuk filmpje op haar Instagram

Naast haar veelzijdigheid in het werkveld, is Gwen van Poorten ook nog eens ontzettend actief op Instagram. Ze heeft maar liefst 211K volgers en deelt voornamelijk leuke, grappige selfies en de dingen waar ze zich in haar dagelijks leven mee bezig houdt. Zo is ze onlangs in haar eentje naar het Beyoncé concert geweest in de Johan Cruijff ArenA en plaatst ze gepassioneerde video’s over haar ijsmachine.

In haar week recap plaatste onlangs een grappige video loop waarin ze schuddend met haar achterste op beeld te zien is. Zelf reageerde ze onder de foto dat haar trillende achterste er door de herhalende loop toch wat intenser uitzien dan ze in eerste instantie had gedacht. Gelukkig vinden wij dat helemaal niet erg en geeft het ons de perfecte start van de week. Check de Instagram post van Gwen van Poorten hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Lees ook: De beeldschone Renee Velema is hét model dat je wil volgen op Instagram.