De carrière van Gwen van Poorten

Gwen van Poorten is een 34-jarige dame die is geboren op 17 november 1989 in Veghel. Ze is vooral bekend als presentatricehaa bij BNNVARA. Haar carrière begon als model in Den Haag. Zo maakte ze content voor merken al Bavaria en Axe. Als presentatrice startte Gwen met het maken van aftermovies voor festivals en evenementen. Dit deed ze bij Xite.

Twee jaar later stapte ze over naar BNN, waar ze programma’s als “Spuiten en Slikken” en “De Social Club” presenteerde. In 2018 nam ze afscheid van BNNVARA. Ze deed aan allerlei tv-programma’s mee. Naast haar televisiewerk maakt ze sinds 2020 een podcast genaamd #METZNALLENdepodcast, waarin ze open gesprekken heeft met allerlei bekende mensen, en dat deelt ze veel op haar social media.

Gwen van Poorten op social media

Gwen van Poorten is niet alleen op televisie veel te zien, maar is ook actief op verschillende socialmediaplatforms, waaronder YouTube, TikTok en Instagram. Hoewel ze op YouTube bijna 50.000 abonnees heeft, plaatst ze daar zelden video’s. Daarentegen schittert ze wel op TikTok, waar ze meer dan 135.000 volgers heeft verzameld. Daar deelt ze vooral leuke en grappige dingen op en ook korte video’s die goed worden bekeken.

Op Instagram, waar ze maar liefst 224.000 volgers op heeft, post ze veel over haar podcast #METZNALLENdepodcast. Toch verrast ze haar volgers met ook andere content. Onlangs plaatste ze een foto van haar tijd op Bali, waarin ze een bikini aan heeft en zet daaronder: “Minder janken, meer billen”. Op de foto zie je niet alleen het prachtige uitzicht op Bali, maar laat ze ook goed haar afgetrainde lichaam zien, waar haar fans positief over reageren.

Hieronder zie je Gwen haar Instagram post op Bali:

gwen van poorten
Foto via Instagram gwenvanpoorten