Wie is Gua De Lupe Nelissen?

Nederland kent heel veel knappe vrouwen, maar vandaag willen we een zo’n fantastische vrouw nog eens goed in het zonnetje zetten. Grote kans dat de naam Gua De Lupe Nelissen nu nog niet zoveel zegt, maar dit zal snel veranderen. Deze blondine kunnen we jou namelijk absoluut niet laten ontgaan.

Ze is pas geleden haar eigen bedrijf GUA’S international Real Estate Agency gestart met Amsterdam, Rotterdam, Spanje en Bonaire als uitvalsbasissen, waardoor zij de hele wereld over zal gaan reizen. Vooral Bonaire is een plek waar Gua enorm veel vertoefd, en wij geven haar geen ongelijk met zo’n heerlijk zonnetje het gehele jaar.

Haar prachtige foto’s op Instagram

Naast dat Gua lekker aan de weg timmert met haar eigen bedrijf, is zij ook razend populair op sociale media. Zo heeft zij inmiddels ruim 16.000 volgers die zij regelmatig verblijd met de leukste foto’s van haar prachtige blonde lokken, haar lichte ogen en haar prachtige figuur. Verder zien wij op haar Instagram veel kiekjes in het zonnige Bonaire voorbij komen, waarbij zij geniet van de meest parelwitte stranden in bikini. Als je dat ziet, zou je toch direct tickets boeken naar Bonaire om deze blondine even op te zoeken en met een gekocht huis weer terug naar huis te gaan?

Maar wij zijn niet de enige die fan zijn van deze bloedmooie verschijning. Gua stond namelijk ook in de FHM 500 mooiste vrouwen van Nederland. Wij hebben er alle vertrouwen in deze Nederlandse vastgoedmakelaar de aankomende jaren nog veel verder zal komen in deze lijst en haar carrière. Mocht je nog twijfelen?  Check dan vooral snel haar mooiste Instagram-foto’s hieronder en oordeel zelf maar over deze prachtige blondine: