Aan swingers geen gebrek

Gert Snoeys, de organisator van het swingersfeest, vertelde aan de Gazet van Antwerpen dat er blijkbaar nu al gigantisch veel interesse vanuit zowel binnen- als buitenland is. “Swingen bruist als nooit tevoren; mijn inbox puilt dagelijks uit met vragen van geïnteresseerden.” We weten de exacte locatie nog niet, maar Snoeys onthult wel alvast dat het zal plaatsvinden in Antwerpen. Voor de Nederlandse swingers onder ons prima nieuws, aangezien het niet heel ver over de grens is.

Dat het geen gewoon feestje zal worden, zoals je misschien gewend bent de plaatselijke parenclub. Er zal op dit swingersfeest namelijk plaats zijn voor een maar liefst 10.000 bezoekers. Er zijn 5000 koppels welkom en daarnaast zullen er nog 300 single vrouwen aanwezig zijn. Voor single mannen is er (helaas) dan weer geen plaats.

Wat kan je van zo’n swingersfeest verwachten?

Het begint allemaal met de dresscode, de mannen worden verwacht in smoking en de vrouwen in cocktailjurken. Op de website is te lezen dat er meer dan genoeg voorzieningen voor alle bezoekers zal zijn: “Met meer dan 150 matrassen, 10 jacuzzi’s en 20.000 condooms, is de belofte van een zorgeloze en veilige ontdekking verzekerd.”

groot swinger feest waar

Snoeys is er al helemaal van overtuigd dat het een gigantisch succes zal worden. Volgens hem is anno 2024 ook het ideale moment voor een feest zoals dit. Mede omdat het taboe rondom swingers en swingen alsmaar minder wordt: “Tien jaar geleden wilde ik al zoiets organiseren, maar toen was het nog te vroeg. Het taboe lijkt nu bij veel mensen verdwenen. Er wordt openlijk over gesproken. Parenclubs in België en Nederland trekken tegenwoordig zelfs veel jonge mensen aan.”

Wat kost een avondje swingen?

Voor niets gaat natuurlijk de zon op, want iedereen die bij het swingersfeest van 21 september 2024 wil zijn, zal er wel aardig wat duiten voor over moeten hebben. Het exclusieve high-end feest kost je als koppel 750 euro. Voor koppels is er ook nog de keuze voor een VIP-formule, die kost 1350 euro. Echter is het niet voor iedereen zo prijzig, een single vrouw hoeft ‘slechts’ 250 euro te betalen.

De prijs is natuurlijk met een reden wat aan de hoge kant, je kan namelijk veel meer dan enkel swingen. Zo kunnen bezoekers zich ook verheugen op een driegangenmenu bereid door topchefs, onbeperkt kaviaar en champagne, internationale dj’s en spectaculaire dansacts.

Mocht je gewoon heel nieuwsgierig zijn en eigenlijk alleen de sfeer willen proeven met je wederhelft, zonder van bil te gaan, dan kan dat ook: “Natuurlijk is iedereen welkom. Er zijn ook veel nieuwsgierigen die gewoon de sfeer willen proeven. Dat is helemaal geen probleem. Niemand is verplicht om ‘iets’ te doen.”

Wil je dit nu heel graag, maar is je partner er niet zo van? Lees dan hoe je je partner vertelt dat je wil swingen.