Een privé-eiland van de Bahama’s staat te koop

Het is nogal wat om een van de de grootste privé-eilanden van de Bahama’s te bezitten. Hij is dan ook niet minder dan 736 hectaren groot, waar jij als toekomstige eiland-owner alles mee kan doen.

 

Er is genoeg ruimte om een resort te openen of misschien wil je liever je eigen mini-koninkrijk starten? Bij een tropisch eiland hoort natuurlijk de prachtige natuur en het tropische klimaat. Daarnaast kun je niet alleen genieten van de witte stranden, maar ook de onderwaterwereld van de Bahama’s is door de talloze tropische vissen iets waar om naar uit te kijken. Wil je toch even weg van het eiland ,dan is dit ook geen probleem. Het naast gelegen Duncan Island is maar 10 minuten varen. En laten we eerlijk zijn: als jij de eigenaar van dit enorme eiland bent, zal je genoeg luxe jachten hebben om even een tripje naar de buren te maken toch?

Kortom, mocht je genoeg geld hebben en ambitieus zijn, dan is St. Andrews misschien wel een interessant project. Mocht je geen miljonair zijn, dan kun je in ieder geval nog lekker wegdromen bij de mooie foto’s en de video. Heb je wel genoeg knaken om eventueel een eiland-baas te worden, check dan de site van de makelaar.

eiland bahama's te koop

Wil je meer mooie privé-eilanden zien? Ook dit Maleviven-eiland staat te koop en zal aan al jouw wensen voldoen.