Wat zijn afknappers in bed?

Natuurlijk hebben vrouwen afknappers in bed, maar ook wij mannen vinden niet alles aantrekkelijk. Aangezien iedereen anders is, kan het zijn dat jij deze punten helemaal geen turn off vindt. Als jij het wel afknappers vindt, kan dit het duwtje in de rug zijn die je nodig hebt om het aan te geven bij je bedpartner.

 

1. De zeester

Het is misschien geen verrassing, maar de zeester staat met stipt op één. Zo houden wij ervan als vrouwen helemaal in het moment opgaan, in plaats van dat ze met hun arme en benen wijd, stil op hun rug liggen. Dit is daarom ook één van de grootste afknappers bij mannen. Het is een team effort.

2. Te veel attitude

Een vrouw met een beetje attitude vinden de meeste mannen best wel aantrekkelijk, maar dan moeten ze niet overdrijven. We kunnen best wel tegen een vervelende opmerking hier en daar. Een beetje tegengas is fijn. Het kan alleen wel de mood verpesten als het op het verkeerde moment gebeurt.

Dit vinden veel mannen afknappers in bed

3. Een afgeleide vrouw

Zoals hierboven al stond, houden we ervan als vrouwen er helemaal voor gaan. Dus het is niet zo leuk wanneer ze er niet helemaal bij zijn met hun hoofd. Zo wil je natuurlijk niet in haar gezicht zien dat ze nog duizenden dingen te doen heeft of dat ze ergens anders aan denkt. Zie jij dit gebeuren, vraag dan aan haar wat er is. Het is namelijk wel de bedoeling dat het goed voelt voor jullie allebei.

4. Te veel onzekerheden

Wij snappen het natuurlijk als een vrouw wat onzeker is over haarzelf, dat zijn wij ook weleens. Maar wanneer de lampen altijd uit moeten omdat ze zichzelf niet aantrekkelijk vindt, is het wel een afknapper. Aangezien jullie samen in bed zijn gedoken, zullen jullie elkaar echt wel aantrekkelijk vinden. We hoeven dus niet alle onzekerheid te horen.