Grolsch MAN MAN

Je favoriete festival

Iedereen heeft zijn eigen smaak in festivals. Zo gaan jouw vrienden wellicht allemaal liever naar een dance of urban festival, terwijl jij staat te springen om deze zomer naar de Zwarte Cross te gaan. Een bizarre mix van motorcross, muziek, stunts, theater, humor en veel gekte en spektakel! De samenkomst van deze ogenschijnlijk totaal verschillende werelden zorgt voor een wereldwijd uniek feest. In eerste instantie twijfelden je vrienden, maar jij hebt ze overgehaald om mee te gaan naar jouw favoriete festival. Uiteindelijk sta je daar dan. Samen met je maten, omringd door actie, de beste artiesten en met een karaktervol Grolsch biertje in de hand. Een dag om nooit te vergeten.

Jouw start van het voorjaar

Je kijkt uit je raam en ziet de eerste zonnestralen van het jaar. Je besluit initiatief te nemen en al je vrienden bijeen te roepen om er samen op uit te trekken. Eindelijk kan je die dikke winterjas in de kast laten hangen en genieten van de warmte van de zonnestralen. Jij neemt de leiding en organiseert een onvergetelijke dag met je maten. Neem ze mee naar het park voor de eerste barbeque van het jaar of naar het terras voor jullie eerste biertje. Jullie proosten op het begin van het voorjaar. Puur genot, puur karakter.

Grolsch MAN MAN

Het bepalen van je eigen route

Je kent het wel. Je spreekt er met je vrienden al tijden over, een vakantie. De mogelijkheden worden continu besproken, maar niks is concreet. Uiteindelijk is het moment daar. De knoop is doorgehakt. Je gaat met je vrienden een roadtrip maken. De checkpoints van jullie reis zijn bepaald, maar de weg daar naartoe is nog altijd een wit canvas. Het is tijd om met z’n allen te proosten op het feit dat jullie je eigen plan gaan trekken en het onbekende gaan verkennen. Wat is er nou lekkerder dan deze eigenzinnigheid te vieren onder het genot van een Grolsch biertje; een goudblond biertje met een volle smaak waarbij je het vakmanschap proeft bij elke slok.

Een moment voor jezelf

Hoewel een biertje meestal gedronken wordt in het gezelschap van anderen, kan je ook jezelf trakteren. Het is de perfecte uitkomst bij een moment van voldoening. Deze voldoening ervaar je doordat jij je eigen plan hebt getrokken en je doelen hebt bereikt. Dit kan iets groots maar ook iets kleins zijn. Van het oprichten van je eigen bedrijf tot het koken van een heerlijk gerecht. Wat het ook is, het is belangrijk dat jij je eigenzinnigheid koestert en jezelf blijft uitdagen. Sta stil bij je prestaties en doe dit onder het genot van een biertje met karakter. Cheers! 

Grolsch MAN MAN

Grolsch brouwt al 400 jaar het meest karaktervolle bier van Nederland. En dat proef je. Het wordt gebrouwen voor mensen die weten wat ze willen en waar ze van houden. Of het nou gaat om de eerste zonnige dag van het jaar, het besluiten hoe je vakantie eruit gaat zien, het feesten op jouw favoriete festival of simpelweg een momentje voor jezelf.

#proefkarakter

Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol.