Griselda vertelt verhaal van de Colombiaanse Griselda Blanco

Sofia Vergara kruipt voor deze serie dus in de huid van Griselda Blanco. Een Colombiaanse dame die een van de meest winstgevende kartels uit de geschiedenis leidde. In de jaren 70 en 80 was ze in de Amerikaanse stad Miami actief en kwam door haar praktijken uiteindelijk bekend te staan als ‘C*caine Godmother.’ Uiteindelijk werd ze op 3 september 2012 op 69-jarige leeftijd omgebracht in de Colombiaanse stad Medellín.

Bekijk de trailer van Griselda hieronder:

De cast en reviews over de nieuwe Netflix-serie

Naast Sofia Vergara zal ook zangeres Karol G in deze serie te zien zijn met haar rol als Carla. Carla is een van de vertrouwelingen van Griselda die haar helpt met haar criminele activiteiten. Deze nieuwe miniserie bestaat uit zes afleveringen van ieder zestig minuten. Ideaal om te bingewatchen dus!

Op IMDb is er nog geen score bekend van deze nieuwe serie, maar op Rotten Tomatoes is er wel al een score bekend van critici die de serie al bekeken hebben, en hij scoort goed. Zo scoort de serie 86% op de Tomatometer. Wij hebben een aantal berichten op X (voorheen Twitter) over Griselda geselecteerd: