Woning aan de Prinsesselaan 10 in Beverwijk te koop

De woning is gelegen aan de Prinsesselaan in Beverwijk. De vorige bewoners hebben wel de robuuste architectuur, het glas-in-lood en de ruimtelijke kenmerken van de voormalige kerkzaal weten te behouden, wat deze woning erg uniek maakt. Ook is de authentieke kerkzaal behouden en is deze nu gecombineerd met moderne voorzieningen zoals isolatie, vloerverwarming en zonnepanelen.

Maar wat kan de huidige koper allemaal nog meer verwachten van deze unieke woning? De woning beschikt over een grote voortuin met parkeerplek voor maar liefst drie auto’s. De entree met openslaande deuren brengt je gelijk naar de plek wat ooit de kerkzaal was en die nu getransformeerd is tot een woonkamer van bijna 100 vierkante meter. Aan ruimte geen gebrek dus!

funda kerkzaal beverwijk

Door de hoge plafonds en de grote raampartijen lijkt het allemaal nog ruimer. Verder is er een verhoogd zitgedeelte met zwevende haard aanwezig. Ook is er een woonkeuken die is voorzien van hoogwaardige Smeg-apparatuur inclusief een aparte koffiehoek waar je lekker op je gemak van je bakkie kan genieten.

Aan de andere zijde is een kansel die nu omgetoverd is tot een minibar en zelfs gebruikt kan worden als DJ-booth. Handig voor feestjes dus of als je lekker gezellig met wat vrienden wil chillen. Verder is er ook een plek aanwezig die oorspronkelijk diende als een berging, maar deze ruimte kan ook verbouwd worden tot een extra slaapkamer of badkamer. Ook is er een modern toilet aanwezig met openslaande deuren richting de zijtuin, waar een terras op het zuiden is. Aan de achterzijde zit een professionele studio welke voorzien is van volledige akoestische isolatie. Via de trap, die als eyecatcher in de ruimte staat, kom je uiteindelijk op de eerste verdieping met een slaapkamer. Ook is er een ruime badkamer aanwezig met een groot bad, dubbel wastafelmeubel en een toilet. Verder is er op deze verdieping ook een praktische wasruimte en een extra slaapkamer.

funda woning beverwijk

Mooie locatie met een groene omgeving

De locatie van deze woning in Beverwijk is erg mooi. Zo zijn er in deze buurt veel mooie herenhuizen te vinden en een mooie groene omgeving. Winkels, het strand, het openbaar vervoer en belangrijke wegen zijn allen binnen handbereik. Ook ben je binnen nog geen half uur op het station van Beverwijk en natuurlijk mogen we de Bazaar in Beverwijk ook niet vergeten. Kortom, een unieke en mooie woning op een toplocatie. Bekijk hieronder nog een aantal foto’s (bron: Funda):

omgebouwde kerk woning funda

funda kerkzaal beverwijk

wonen werken kerk funda beverwijk

slaapkamer zwevend