Gratis taxi Tijdens Pride Amsterdam

Magnum is van mening dat iedereen recht heeft op veilige taxi’s en introduceert daarom tijdens Pride Amsterdam speciale Pride Taxi’s. Iedereen kan zaterdag één van de tien taxi’s aanhouden om zich veilig en gratis te verplaatsen naar huis of naar het volgende feestje. De taxi’s rijden zaterdag 3 augustus vanaf 12:00 tot en met 8.00 uur de volgende ochtend, dus tijd genoeg om lekker te feesten.

‘Het is fantastisch dat Magnum drags, transgenders en andere kleurrijke en sexy mensen in de LHBTQ-gemeenschap zo zichtbaar ondersteunt. Deze actie is een positieve manier om de aandacht te vestigen op de veiligheidsproblemen rondom taxi’s in Amsterdam. Plus, we krijgen een gratis ritje en een ijsje!’ – Jennifer Hopelezz, activiste, icoon in de Amsterdamse LHBTQ-gemeenschap en ambassadeur van Pride Amsterdam.

Bij Magnum vieren we de vrijheid. Zeker op een feestdag waar we vijftig jaar progressie sinds de Stonewall Riots herdenken, moedigen we iedereen aan om trots te zijn op wie ze zijn en zichzelf te laten zien.” – Anne Schreuders, Sr. Brand Manager Magnum.

Hoe werkt het?

Op verschillende ophaalpunten in de stad kunnen bezoekers van Pride en inwoners van Amsterdam de taxi’s vinden. De taxi’s staan op 3 augustus op de volgende officiële taxistandplaatsen:

– Amstel TTO (Ter hoogte van Amstel 18-28)

– Frederiksplein TTO ( ter hoogte van Frederiksplein 321)

– 4 augustus na 02:00 zijn de taxi’s ook beschikbaar op de taxistandplaatsen Vijzelstraat 51 (nabij de Reguliersdwarsstraat) en Centraal Station achterzijde.

Daarnaast kunnen de taxi’s ook op straat worden aangehouden. De taxi’s – een samenwerking tussen Magnum en TCA – zullen de passagiers veilig thuisbrengen binnen de ring of naar de volgende feestlocatie. Naast het vervoer zijn er uiteraard ook Magnum-ijsjes beschikbaar tijdens de rit, inclusief de nieuwe Magnum White Chocolate & Cookies.

gratis taxi Amsterdam

“Niets maakt me zo blij als een Magnum, en niets maakt me blijer dan te weten dat ik en mijn drag- en clubkidsvriendinnen veilig thuiskomen na een avond feesten in vrijheid. Ik ben super trots op Magnum en deze actie,” Diva Mayday, Socialite, DJ en ambassadeur voor Pride Amsterdam.

Limited Edition Pride Magnums

Voor alle ijsliefhebbers en pleasure seekers die niet in Amsterdam te vinden zijn tijdens Pride is er ook goed nieuws: in de Magnum Store op Hoog Catharijne verkoopt het ijsmerk limited editions Pride Magnums. De opbrengst van de ijsjes in regenboog kleur gaat volledig naar stichting COC. De Pride Magnums zijn te koop voor een bedrag van € 4,50.

gratis taxi