Formule 1 kan je kijken via Viaplay

Vanaf maart gaat er heel wat veranderen voor de liefhebbers van Formule 1. Het nieuwe seizoen moet immers bekeken worden via Viaplay of FT TV Pro en niet meer via Ziggo. Bij vrijwel elke fan is dit al bekend, maar veel mensen twijfelen nog over welke streamingdienst ze gaan kiezen. Viaplay heeft daarom besloten een aantrekkelijk lokkertje uit te delen. Voor nieuwe KPN-klanten wordt het nieuwe seizoen van de Formule 1 kijken via Viaplay gratis. Bij Ziggo hebben ze een iets minder gunstige deal gesloten, maar toch wel eentje om te overwegen; zij krijgen tijdens de eerste vier maanden korting.

 

Moeten bestaande klanten van KPN wel betalen voor Viaplay?

KPN maakte vandaag bekend dat ze een deal hebben gesloten met Viaplay. De overeenkomst houdt in dat nieuwe klanten negen maanden gratis naar Viaplay kunnen kijken. Voor bestaande klanten is deze deal helaas geen optie, maar dat is ook logisch. Het is niet voor niets een welkomstcadeau. Toch worden zij ook niet overgeslagen met een interessante deal. Het nieuwe pakket is namelijk vanaf maart te bestellen voor 10 euro per maand. Dit houdt in dat je een korting van 4 euro per maand op het normale tarief (14 euro) krijgt. Mocht je meerdere diensten van KPN afnemen (Mobiel, Internet Thuis) dan krijg je nog eens 5 euro korting extra. In totaal ben je in dat geval slechts 5 euro kwijt aan Viaplay.

De salarissen van alle Formule 1-coureurs in 2022 op een rij

Ziggo biedt ook korting om Formule 1 te kijken

Bij Ziggo is het ook mogelijk om voor 14 euro per maand een pakket bij Viaplay te bestellen. De aanbieding van Ziggo is echter minder aantrekkelijk. Zij bieden namelijk de eerste vier maanden bij Viaplay aan voor 20 euro. In vergelijking met KPN is dat vrij pover, maar Ziggo komt mogelijk ook nog met een interessante deal speciaal voor nieuwe klanten.

Max Verstappen en Jos Verstappen te zien bij Viaplay

Het is er bij Viaplay duidelijk alles aan gelegen om klanten binnen te halen. Vandaar dat ze onlangs ook al een overeenkomst hebben gesloten met Max Verstappen en zijn vader om over Max documentaires te maken terwijl Jos als analist aan het werk zal gaan. Ook is het bij Viaplay mogelijk om net als op Netflix, films en series te streamen en daarnaast sport zoals voetbal uit de Bundesliga te kijken.