Peugeot of vrouw een topmodel?

In de advertentie zet de man niet alleen zijn Peugeot, maar ook de vrouw in de spotlight. Een Frans topmodel heeft hij normaal niks mee, maar voor dit fraaie grijze model met grote koplampen maakt hij toch wel een uitzondering voor. Maar de vraag is natuurlijk: heeft hij het over zijn vrouw Brigitte of over de grijze auto?

brigitte en peugeot

“Mijn Brigitte laat ik never nooit meer gaan”

Met de zin: “Maar de auto op de eerste foto mag er ook zijn toch?” wordt al snel duidelijk dat de man het in eerst instantie over zijn vrouw had. Zijn vrouw zet hij in ieder geval niet in de verkoop, mocht je interesse hebben: “…mijn Brigitte laat ik never nooit meer gaan. Dus nu u hier toch bent… kan ik gelijk proberen mijn 407 aan u te slijten!” De twee Franse topmodellen worden in ieder geval flink onder de aandacht gebracht. Mochten we oprecht je interesse hebben gewekt voor de Peugeot 407, dan zijn er nog een aantal grote voordelen aan de auto.

Peugeot 407 is net ingereden

De auto heeft net een nieuwe distributieriem en spanrollen en die zijn nog geen 3000 km geleden vervangen. De auto wordt trouwens derdehands als je hem aanschaft. En of je het verkoopverhaal van de vorige eigenaar wilt geloven, moet je zelf even afwegen: “Heb de auto gekocht van een oude man met een houten poot en een papegaai op z’n schouder (zegt iedereen maar dit was echt zo) en heb de auto voor onze vakantie helemaal na laten kijken. En alle dure reparaties uit laten voeren.” Je mag een proefrit maken, maar alleen in de auto.

peugeot

De beschrijving op Marktplaats

Voor de prijs moet je de auto niet laten. Hij heeft hier en daar wel wat krasjes (net zoals Brigitte) maar dat maakt de auto niet minder mooi. En het verhaal ook niet. Voor €2.669,00 euro mag je de auto meenemen. Maar als hij ‘je kop mag’ neem je hem mee voor €2.500,00 euro. Daar krijg je dan ook de boekjes bij, sleutels en dak dragers om o.a. de urn van je schoonmoeder mee op het dak te binden. Hieronder kan je nog twee afbeeldingen vinden van de hilarische advertentie op Marktplaats:

Marktplaats advertentie

Marktplaats advertentie