Hoe goedkoop is het dan?

Spielberg, 5 juli 2020. Hier gaat Max Verstappen proberen te laten zien dat hij drie keer achter elkaar kan winnen op het parcours in Oostenrijk.

Lidl biedt je een weekendticket voor de trainingen, kwalificatie en de race zelf t.w.v. €80,- p.p. Ook inbegrepen zijn drie overnachtingen in het Hotel die Traube op een uurtje rijden van het parcours. Hier krijg je dan elke ochtend een ontbijtbuffet bij en je mag je auto het hele weekend gratis parkeren. Dit alles heb je voor een prijs van €299,- p.p.

Max weet de weg in Oostenrijk

Max Verstappen heeft er al twee keer achter elkaar gewonnen, en zal komend jaar geen andere plannen hebben. Weet je nog, toen de jury afgelopen juni uren in beraad is geweest over de inhaalactie bij Charles Leclerc? Uiteindelijk bleek het te mogen en was onze Nederlandse coureur officieel voor de tweede keer op rij de beste in Spielberg. De vraag is nu of hij het komend jaar net zo spannend gaat maken. We hopen natuurlijk op nog een glorieuze overwinning, en met deze aanbieding kun je voordelig meemaken of de hattrick door Verstappen volgemaakt kan worden.

Bijzonder circuit

De Red Bull Ring is een relatief kort parcours van 4,3 kilometer, en een ronde duurt iets langer dan een minuut. Er zitten slechts negen bochten in, dus er is opperste concentratie vereist. Het is een circuit met een geschiedenis die teruggaat tot 1970, toen het nog Österreichring heette. Na een periode van onzekerheid worden er sinds 2014 weer Formule 1-races gehouden en sinds 2018 is Max Verstappen de enige winnaar geweest. Afgelopen jaren wisten duizenden Oranje-fans Spielberg al te vinden, met in 2019 een record van 20.000 Nederlanders. Een betere deal dan deze aanbieding bij Lidl is lastig te vinden voor wat je hierbij krijgt.